Ο Άνταμ Γκιούρτσο προχώρησε σε δηλώσεις σε μέσο της πατρίδας του, με τον Ούγγρο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ να δηλώνει μεταξύ άλλων πως φαντάζεται για πολλά χρόνια τον εαυτό του στην ομάδα της Λάρνακας, ενώ αναφέρθηκε και στο πρωτάθλημα.
Αναλυτικά:
«Αυτοί οι δύο μήνες ήταν δύσκολοι. Έχασα πολλά παιχνίδια όπως με την Ντνίπρο και τη Γουέστ Χαμ… Περίμενα να αγωνιστώ απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους αλλά η φλεγμονή του αχίλλειου τένοντα ήρθε σε πολύ άσχημη στιγμή. Ήταν καλό που επέστρεψα και βοήθησα την ομάδα μου, έβαλα και ένα γκολ και πήγα καλά μετά από τόσο μεγάλη απουσία. Φυσικά, είχα εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, γιατί ξέρω τι δουλειά έχω κάνει τους τελευταίους μήνες για να είμαι βασικός σ‘ έναν τέτοιο αγώνα και να αποδώσω καλά. Δεδομένου ότι έχει περάσει αρκετός καιρός από την τελευταία φορά που έπαιξα σε έναν κρίσιμο αγώνα, ένιωσα κούραση και ενοχλήσεις, αλλά τώρα έχουν φύγει». Όλα είναι πλέον ανοιχτά στο πρωτάθλημα, πήραμε έναν βαθμό κόντρα στο ΑΠΟΕΛ. Τους τελευταίους δύο μήνες δυστυχώς ήμασταν λίγο κουρασμένοι γιατί είχαμε τραυματισμούς και δεν ήρθαν και τα επιθυμητά αποτελέσματα, αλλά στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Απομένουν επτά αγώνες και θα προσπαθήσουμε να μαζέψουμε τους περισσότερους βαθμούς.
Αυτή τη στιγμή νιώθω πολύ καλά στον σύλλογο και το κλίμα μέσα στην ομάδα είναι επίσης καλό, η παρέα είναι εξαιρετική. Νιώθω ότι θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου στην ΑΕΚ για πολλά χρόνια, γιατί με σέβονται στον σύλλογο και οι οπαδοί με αγαπούν. Τώρα ο στόχος είναι μια σταθερή πορεία και ταυτόχρονα, ο σύλλογος να έχει επιτυχίες».