Όλα δείχνουν πως ο Αργεντινός σούπερ σταρ δεν θα συνεχίσει στην Παρί Σεν Ζερμέν, παρά την επιθυμία του γαλλικού συλλόγου να τον κρατήσει τουλάχιστον για άλλον ένα χρόνο. 

Το τελευταίο διάστημα έχουν… φουντώσει και οι φήμες που θέλουν τους Καταλανούς να κάνουν την προσπάθειά τους για να πείσουν τον Μέσι να επιστρέψει στο «Καμπ Νου» αν και θεωρείται αβέβαιο αν ο παίκτης θα ρίξει κατά πολύ τις οικονομικές απαιτήσεις για να γυρίσει.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σχετικό δημοσίευμα της καταλανικής εφημερίδας Sport, η Μπαρτσελόνα έχει έτοιμη την προσφορά της και αναμένεται να την κάνει γνωστό στην πλευρά του Μέσι το προσεχές διάστημα.

Όπως σημειώνεται, οι «μπλαουγκράνα» θα του προτείνουν διετές συμβόλαιο, με τον Μέσι να έχει το δικαιώμα να αποχωρήσει μετά την ολοκλήρωση του πρώτου χρόνου.

Σε ό,τι αφορά τις οικονομικές απολαβές του Αργεντινού, με δεδομένο ότι η Μπαρτσελόνα έχει ήδη μπλεξίματα με το Financial Fair Play, αυτές θα είναι περίπου στα 13 εκατομμύρια ευρώ καθαρά τον χρόνο, δηλαδή όσα λαμβάνει τώρα και ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Μένει να φανεί αν ο Μέσι θέλει να γυρίσει και μπορεί να κάνει την… οικονομική θυσία μειώνοντας τις απολαβές του κατά πολύ.