Αίσιο τέλος θα έχει όπως όλα δείχνουν το σίριαλ της ανανέωσης του Ραφαέλ Λεάο για τη Μίλαν, καθώς ο Πορτογάλος επιθετικός είπε το «ναι» σε συμβόλαιο που θα του αποφέρει υπερδιπλάσιες απολαβές, στα 5 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.

Η περίπτωση του Ραφαέλ Λεάο απασχολούσε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο τη Μίλαν από το περασμένο καλοκαίρι. Ο MVP της περσινής Serie A έγινε αναπόφευκτα ανάρπαστος στις τάξεις των κορυφαίων κλαμπ της Ευρώπης χάρη στις εμφανίσεις του με τους Ροσονέρι, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα έκαναν τα πάντα για να τον πείσουν να ανανεώσει. Κι όπως όλα δείχνουν θα το καταφέρουν, αφού ο Πορτογάλος εξτρέμ φέρεται σύμφωνα με το ισπανικό «Relevo» να συμφώνησε προφορικά στην υπογραφή νέου συμβολαίου με τους Μιλανέζους!

Ο 23χρονος Λεάο, ο οποίος έχει προσελκύσει τα βλέμματα των Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι από την Premier League, θα δει τις απολαβές του να υπερδιπλασιάζονται από τα 1,8 εκατομμύρια ευρώ στα 5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, κερδίζοντας έτσι ένα από τα υψηλότερα συμβόλαια του ρόστερ.

Το βασικό «αγκάθι» ως προς την επισημοποίηση του deal έγκειται στο αν η Μίλαν δεν καταφέρει να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο επόμενο Champions League, πράγμα που αναμένεται να επηρεάσει τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς. Οι Ροσονέρι αυτή τη στιγμή βρίσκονται μόλις στο +1 από την 5η θέση της Serie A, συνεχίζοντας βέβαια και στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με προοπτική πορείας μέχρι τον τελικό.