Στη θέληση των παικτών του αλλά και στο ζήλο που επέδειξαν στο ισόπαλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στάθηκε μετά το τέλος του ματς ο προπονητής της ΑΕΚΜατίας Αλμέιδα.

Ο Αργεντινός τεχνικός, αρχικά δήλωσε υπερήφανος για τους ποδοσφαιριστές του που κατάφεραν παρά τις δυσκολίες και τα προβλήματα να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του ματς, ενώ στη συνέχεια τόνισε ότι όλα παραμένουν ανοικτά για τον τίτλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Μόλις τώρα είπα στους παίκτες μου ότι είμαι περήφανος που τους προπονώ. Η αγάπη που δίνουν, όλα αυτά που δίνουν στο ματς. Για τον σεβασμό που δείχνουν για τη φανέλα και την ιστορία της ομάδας. Είχαμε οκτώ ποδοσφαιριστές με προβλήματα, άλλος με πονόκοιλο, άλλος με πυρετό. Έδωσαν, όμως, ό,τι είχαν σήμερα», είπε αρχικά.

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Πάντα παραμένουν όλα ανοιχτά ως το τελευταίο ματς, πρώτα έχουμε ένα ντέρμπι και μετά δύο σημαντικά ματς. Ο Παναθηναϊκός έχει ένα ντέρμπι εκτός έδρας, επίσης. Άπαντες έχουν υπερηφάνεια, θα παίξουν για τη φανέλα και για να υποστηρίξουν όσα πρεσβεύει αυτή η ομάδα. Όλα παραμένουν ανοιχτά.».