Ανακοίνωση από τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΛ ενόψει του επαναληπτικού με τη Νέα Σαλαμίνα.
Αναλυτικά:
«Απολογούμαστε ειλικρινά προς όλα τα μέλη μας που δεν καταφέραμε να τους εξασφαλίσουμε εισιτήριο, δυστυχώς ο αριθμός των εισιτηρίων ήταν ελάχιστος και λίγα πράγματα μπορούσαν να γίνουν. Επίσης ευχαριστούμε όλους όσους έδειξαν την απαραίτητη κατανόηση για το συγκεκριμένο ζήτημα και τους υποσχόμαστε ότι στο γήπεδο αύριο όσοι πάμε, είμαστε διατεθειμένοι να παραδώσουμε την ψυχή μας για την πρόκριση.
Αύριο ολόκληρος ο φίλαθλος κόσμος θα υποκλιθεί για χιλιοστή φορά στο μεγαλείο του Κίτρινου Λαού, καθώς παρά των ελάχιστο αριθμό των εισιτηρίων οι φωνές μας θα καλύψουν την απουσία των χιλιάδων συνοπαδών μας. Αυτό το ανεξήγητο και υπερφυσικό φαινόμενο που ονομάζεται Α.Ε.Λ αύριο θα αποδείξει πως στο πέρασμα του σαρώνει τα πάντα και κανείς δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο.
Για τον κόσμο που έχει εξασφαλίσει το εισιτήριό του, το αργότερο μέχρι τις 16:30 μαζευόμαστε έξω από το Αμμόχωστος για καλύτερη οργάνωση και την πιο ομαλή μας είσοδο στο γήπεδο. Φοράμε τα κίτρινα, παίρνουμε τα κασκόλ μας στο χέρι και πάμε όλοι μαζί ενωμένοι, ομάδα-κόσμος μια γροθιά, να κατασπαράξουμε το θήραμα μας και να συνεχίσουμε προς την κατάκτηση του κυπέλλου.
ΥΓ: Εκφράζουμε την βαθιά μας θλίψη για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και ευχόμαστε παράλληλα κουράγιο και δύναμη στους τραυματίες».

 

**Από την ανακοίνωση αφαιρέθηκαν κομμάτια για ευνόητους λόγους…