Αρκετά είναι τα μέσα στην Ιταλία τις τελευταίες ημέρες τα οποία αναφέρουν πως η αποχώρηση του Ντούσαν Βλάχοβιτς το καλοκαίρι από τη Γιουβέντους, είναι αρκετά πιθανή.
Παρόλο που είναι ο πρώτος σκόρερ των «Μπιανκονέρι» για τη φετινή σεζόν με 10 γκολ σε 24 αγώνες, ο Σέρβος επιθετικός δυσκολεύεται αρκετά τελευταία μιας και παραμένει χωρίς γκολ στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια στην Σέριε Α ενώ είχε μόλις μία τελική στο τέρμα στην ήττα από τη Ρόμα με 1-0.
Ο Αλέγκρι προσπάθησε να υπερασπιστεί τον ποδοσφαιριστή του λέγοντας πως κάνει τα πάντα ούτως ώστε η ομάδα του να λειτουργεί καλύτερα και να τροφοδοτεί όσο πιο ορθολογικά μπορεί τον Βλάχοβιτς ώστε να βρίσκεται σε θέση βολής. Τα σημαντικά όμως, έχουν να κάνουν με το μέλλον του.
Συγκεκριμένα, ο ατζέντης του επιθετικού της Γιούβε, είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον που υπάρχει από μεγάλες ομάδες του εξωτερικού. Οι Γιουνάιτεντ και Τότεναμ βολιδοσκοπούν την κατάσταση και περιμένουν τις εξελίξεις, ενώ και η Μπάγερν έχει αναφερθεί και θα αποτελούσε ιδανικό προορισμό για τον Σέρβο επιθετικό. Το μόνο σίγουρο είναι πως το καλοκαίρι αναμένονται αλλαγές στη «Γηραιά Κυρία» ειδικά αν το σενάριο νέας τιμωρίας επιβεβαιωθεί με αφαίρεση και άλλων βαθμών.