Μετά από ένα ωραίο παιχνίδι η Φιορεντίνα νίκησε με 1-0 τη Σίβασπορ και πήρε κεφάλι στην υπόθεση πρόκριση.

Στο πρώτο μέρος οι «βιόλα» πίεσαν και είχαν δύο εξαιρετικές ευκαιρίες με τον Γιόβιτς στο 11’ και στο 40’ αλλά και δοκάρι σε τακουνάκι του Καστροβίλι στο 15’. Οι Τούρκοι άγγιξαν το γκολ στο 51’ όταν το σουτ του Απιντανγκογέ κόντραρε και ο Μαρτίνες Κουάρτα έκοψε την μπάλα πάνω στη γραμμή. Στο 65’ ο Γούτας έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Τέσσερα λεπτά μετά ήρθε το γκολ και το πέτυχε η Φιορεντίνα. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Βουράλ έκανε έξοδο και έχασε την μπάλα, ο Γιόβιτς γύρισε μέσα στην περιοχή και ο Μπαράκ ωραίο σουτ έκανε το 1-0. Στο 84’ ο Χαρίσης σούταρε από το ύψος του πέναλτι αλλά ο Ιγκόρ έκοψε. Τρία λεπτά μετά ο Μανδράγορα μπήκε στην περιοχή της Σίβασπορ από αριστερά κα πλάσαρε άουτ. Στις καθυστερήσεις η τουρκική ομάδα έμεινε με δέκα καθώς αποβλήθηκε ο Γκραντέλ για χτύπημα στον Ντοντό.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Τερατσιάνο, Ντοντό, Μαρτίνες Κουάρτα, Ιγκόρ, Μπιράγκι, Μποναβεντούρα, Άμραμπατ (58’Μαντράγορα), Καστροβίλι (58’Μπαράκ), Νίκο Γκονσάλες (80’Κουαμέ), Γιόβιτς, Ικονέ (58’Σοτίλ).

ΣΙΒΑΣΠΟΡ: Βουράλ, Παλουλί, Απιντανγκογέ, Γούτας, Τσιφτσί, Αρσλάν (80’Στένσε), Κόφι, Χαρίσης, Σάιθ (59’Γκραντέλ), Καϊσέδο (68’Τζέιμς), Γεσιλγούρτ (80’Εντζιέ).