Η Έβερτον πήρε δύο φορές το προβάδισμα στο “Σίτι Γκράουντ” όμως η Νότιγχαμ βρήκε ισάριθμες απαντήσεις με τον Τζόνσον, με το τελικό 2-2 να αφήνει τους ρεντς στο +4 από τη γραμμή του υποβιβασμού και τα ζαχαρωτά στην τελευταία τριάδα του πίνακα.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ πήρε μέρος σε ένα συναρπαστικό μπρα ντε φερ επιβίωσης κόντρα στην Έβερτον στο “Σίτι Γκράουντ”, με το φινάλε να μη βρίσκει κάποια από τις δύο ομάδες (2-2) νικήτρια αλλά να αφήνει ξεκάθαρα κερδισμένη την Νότιγχαμ.

Και αυτό γιατί η ομάδα του Σον Ντάις βρέθηκε δύο φορές στο τιμόνι του οδηγού με τα γκολ των Γκρέι και Ντουκουρέ όμως δεν μπόρεσε να πάρει την πρώτη εκτός έδρας νίκη της στο πρωτάθλημα έπειτα από οκτώ ανεπιτυχείς προσπάθειες, με εκείνη του Γκάρι Κούπερ να βρίσκει δύο γκολ με τον Μπρέναν Τζόνσον και να παίρνει έναν χρυσό βαθμό που την έφερε τέσσερις πόντους από την 18η θέση στην οποία βρίσκονται οι μπλε του Λίβερπουλ.

ΝΟΤΙΓΧΑΜ: Νάβας, Οριέ, Γουόραλ, Φελίπε, Λόντι, Φρόιλερ (71′ Ντένις), Σέλβι, Κόλμπακ (71′ Γέιτς), Τζόνσον, Γκιμπς-Γουάιτ, Γουντ (71′ Αγιού)

ΕΒΕΡΤΟΝ: Πίκφορντ, Κόουλμαν, Κιν, Ταρκόφσκι, Γκόντφρι, Ιγουόμπι (89′ Ντέιβις), Ντουκουρέ, Γκέιγ, Ονάνα, ΜακΝιλ, Γκρέι (89′ Μοπέ)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ