Υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες είχαν 12 από τους 13 διεθνείς της Ομόνοιας μετρώντας έναν πολύ καλό απολογισμό. Συγκεκριμένα, έξι άρχισαν ως βασικοί, τρεις πέρασαν ως αλλαγή, δύο έμειναν στον πάγκο και ένας εκτός αποστολής.
Για το ματς της Εθνικής Κύπρου κόντρα στη Σκωτία ο Κούσουλος βρέθηκε στο αρχικό σχήμα του Τιμούρ Κετσπάγια (έγινε αλλαγή στο 46΄), με τους Κακουλλή, Χάμπο και Λοΐζου να περνάνε ως αλλαγή. Στον πάγκο έμεινε ο Παναγή ενώ ο Νικόλας Παναγιώτου δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.
Στη «μονομαχία» με Κυπριακό ενδιαφέρον ανάμεσα σε Νιγηρία και Γουινέα Μπισάου βασικοί και αναντικατάστατοι ήταν οι Ουζόχο και Κασάμα, όπως και ο Λανγκ που έβγαλε 90λεπτο στο φιλικό της Ουγγαρίας ενάντια στην Εσθονία.
Ο Φώτης Κίτσος, άρχισε ως βασικός και αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο στη φιλική αναμέτρηση της Κ21 της Ελλάδας απέναντι στην Ουγγαρία. Ο Σράντι αν και ήταν στο βασικό σχήμα της Λιβύης κόντρα στην Τυνησία έγινε αλλαγή στο 30’ και τέλος ο Μπασιρού έμεινε στον πάγκο για τις Κομόρες απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού.

Θράσος Δημητρίου