Οι δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΛ Τσέντομιρ Γιανέφσκι για τον αγώνα με τον Απόλλωνα
Για το ματς: «Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για τη νίκη. Θέλαμε να διατηρήσουμε το αήττητο στην έδρα μας αλλά δεν τα καταφέραμε. Αρχίσαμε καλά το παιχνίδι, είχαμε 1-2 ευκαιρίες όμως ο Απόλλωνας σκόραρε στην πρώτη του ευκαιρία. Προσπαθήσαμε να βρούμε χώρους και να ισοφαρίσουμε. Ο Απόλλωνας εκμεταλλεύτηκε και τις αντεπιθέσεις με την ταχύτητα των παικτών του. Προσπαθήσαμε με αλλαγές να αλλάξουμε την κατάσταση. Δεχθήκαμε γκολ από φάουλ, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Από τον Σεπτέμβριο και μετά οι παίκτες μου είναι ανταγωνιστικοί, δεν έχω παράπονο».
Για το τέλος της α’ φάσης: «Η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα και θέλει να βρίσκεται στην πρώτη 6άδα. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο. Για τρεις βαθμούς δεν τα καταφέραμε. Είμαστε όμως στο κύπελλο, ελπίζουμε να πετύχουμε στον ένα στόχο μας».
Για το περιστατικό με τον Ουάρντα: «Είναι από τους καλύτερους παίκτες στην Κύπρο. Κάποιες φορές όμως κάνει σαν κλόουν. Έπεσε κάτω λες και…πέθανε. Πήγα να τον σηκώσω. Ίσως να μην έπρεπε να αντιδράσω έτσι. Προετοίμασα τους παίκτες μου γι’ αυτό, αλλά όχι τον εαυτό μου. Με την ποιότητά του, πρέπει να συμπεριφέρεται διαφορετικά.