Το καλό… τώρα αρχίζει. Τα πλέι οφ είναι προ των πυλών και το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική του ευθεία. Οι αγώνες πλέον θα είναι «φωτιά» στην πορεία προς τον τίτλο και η αυλαία ανοίγει με «αιώνιο» ντέρμπι και επί της ευκαιρίας αυτής, η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον προπονητή Σάββα Δαμιανού για να μας σχολιάσει το «Ελ Κλάσικο» του Κυπριακού ποδοσφαίρου, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του πρώτου ομίλου.
Αναλυτικά όσα είπε:
Για το ΟμόνοιαΑΠΟΕΛ: «Έπαιξαν πολλά ματς συνεχόμενα εναντίον μέχρι τώρα και γνωρίζουν πολύ καλά η μία ομάδα την ΑΕΛ. Η Ομόνοια κατάφερε στο πιο κρίσιμο ντέρμπι μεταξύ τους να βγει νικήτρια και να πάρει μια τεράστια πρόκριση. Τη βοήθησε και θα τη βοηθήσει ψυχολογικά για τη συνέχεια. Η πραγματικότητα όμως, είναι πως το ΑΠΟΕΛ είναι ελαφρώς καλύτερο τη δεδομένη στιγμή, για τον λόγο ότι λείπει ο Μπεν. Με τον Μπεν γίνεται πολύ καλύτερο…»
Που θα κριθεί το ντέρμπι: «Εάν η Ομόνοια παρουσιαστεί όπως το τελευταίο ματς, δηλαδή αυτό του κυπέλλου σε βάθος χρόνου μπορεί και να πάρει τη νίκη. Πρέπει να έχει ισορροπία σε όλες τις γραμμές της και να έχει υπομονή στο παιχνίδι της. Όσον αφορά το ΑΠΟΕΛ είναι μια ομάδα που είναι σε σταθερά καλή απόδοση με εξαίρεση τη ρεβάνς κυπέλλου. Έχει βρει τον τρόπο και οι απουσίες του είναι δικαιολογημένες».

Θράσος Δημητρίου