Τα πάντα για να δει την ομάδα του από κοντά έκανε ένας οπαδός στην Ιταλία. Συγκεκριμένα, ένας… τρελός φίλος της Σουντιρόλ, η οποία αγωνίζεται στη Serie B και διεκδικεί την άνοδο στα «σαλόνια», διένυσε με διάφορα μέσα 800 χιλιόμετρα για να παρακολουθήσει δια ζώσης το παιχνίδι κόντρα στη Μπενεβέντο. Μάλιστα, όχι απλά μετέβη στο «Ciro Vigorito», αλλά έκανε και… κερκίδα ολομόναχος!
Τι ακριβώς έκανε όμως; Ξεκίνησε από το Μπολτσάνο, πόλη που εδρεύει η Σουντιρόλ, οδήγησε μέχρι το Μπέργκαμο για να πάρει αεροπλάνο για τη Νάπολη και από εκεί νοίκιασε αυτοκίνητο για να πάει στο Μπενεβέντο. Πέραν αυτού, έφερε και γούρι στην ομάδα του, μιας και πήρε το διπλό (0-2), ενώ μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι παίκτες των φιλοξενούμενων τον χειροκρότησαν για την παρουσία του, ενώ κάποιοι εξ αυτών του χάρισαν τις φανέλες και τα σορτσάκια τους.
«Ήμουν μόνος μου γιατί κανείς δεν μπορούσε να πάρει διήμερο ρεπό. Πήγα με αμάξι από το Μπολσάνο στο Μπέργκαμο, από εκεί πήρα αεροπλάνο για τη Νάπολι και για να φτάσω στο γήπεδο νοίκιασα αυτοκίνητο» ήταν τα λόγια του οπαδού της Σουντιρόλ.