Διαβάστε όλα όσα είπε ο Σωφρόνης Αυγουστή, προπονητής της Ομόνοιας, μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα στο «ΑΛΦΑΜΕΓΑ».
Οι τοποθετήσεις του:
«Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ήμασταν καλύτεροι αλλά πρέπει να αποφύγουμε τα εύκολα γκολ που δεχόμαστε αν θέλουμε να προκριθούμε. Αυτά τα τρία εύκολα γκολ μας έχουν στοιχίσει». 

Στη συνέντευξη τύπου ανέφερε: «Το αποτέλεσμα μας αδικεί αλλά θα μας προβληματίσει αρκετά γιατί χωρίς λόγο δεχθήκαμε τρία εύκολα. Ελέγχαμε το ματς και μπορούσαμε στο 2-1 να σκοράρουμε και να ισοφαρίσουμε. Ο Γιοβάνοβιτς κράτησε την ομάδα του στον αγώνα και μετά από μια αντεπίθεση δεχθήκαμε το γκολ. Έχω δει κάποια πράγματα από κάποιους ποδοσφαιριστές. Εύχομαι να έρθουν όλοι πίσω υγιείς από τις Εθνικές, επειδή θα φύγουν αρκετοί. Αν θέλουμε να προκριθούμε κόντρα στην Πάφος FC πρέπει να προσέξουμε αυτά τα πράγματα που είδαμε σήμερα».

Για τις αλλαγές: «Κάναμε αρκετές αλλαγές αλλά αν δείτε τα πρόσωπα, δεν είναι παίκτες τυχαίοι. Θέλαμε να έχουμε όλους τους παίκτες με αγωνιστικά λεπτά. Δεν νομίζω ότι οι παίκτες που αγωνίστηκαν σήμερα δεν πρόσφεραν. Είναι αυτά τα λάθη που μας στοίχησαν. Όταν παίζεις με έναν αντίπαλο που έχει ποιότητα και σε τιμωρεί από κάποια στημένα και μια αντεπίθεση, δεν μπορείς να πάρεις κάτι από αυτό το παιχνίδι».