Στην ανακοίνωση όπου γνωστοποιείται η επίτευξη συμφωνίας μεταξύ Χρήστου Πουλλαΐδη και Ανδρέα Σάντη για το ιδιοκτησιακό, αναφέρεται πως «υπήρξε κατάληξη σε πλαίσιο συμφωνίας που θα εκφραστεί σε μνημόνιο συναντίληψης μέσα στο οποίο θα καταγράφονται τα κύρια σημεία της προτιθέμενης πορείας υλοποίησης. Ετοιμάστηκε οδικός χάρτης ενεργειών με την εκτέλεση του να ξεκινά άμεσα», καταγράφοντας την πρόθεση της οικογένειας Πουλλαΐδη για οριστική αποχώρησή της από την εταιρεία, χωρίς να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες για τον τρόπο που θα προχωρήσει η διαδικασία.
Τα δεδομένα λοιπόν έχουν ως εξής: καταρχάς, με την ανακοίνωση ουσιαστικά κλείνει ο κύκλος των επαφών των δύο πλευρών όσον αφορά τις προθέσεις τους. Αυτό ακριβώς είναι που έχει συμφωνηθεί και πάμε πλέον στο επόμενο σκέλος, που αφορά στο τι πρέπει να γίνει για τη μεταβίβαση των μετοχών.
Ο Χρήστος Πουλλαΐδης συμφώνησε να μεταβιβάσει δωρεάν το ποσοστό του 60% των μετοχών του σε άτομα που θα επενδύσουν οικονομικά στην ομάδα. Αυτή ακριβώς η επένδυσή τους θα εξαργυρωθούν στις μετοχές του. Ο Ανδρέας Σάντης θα πρέπει από ‘δω και μπρος να βρει αυτά τα άτομα και ήδη οι ενέργειές του αφορούν αυτόν ακριβώς τον σκοπό.
Ακολούθως, ο τελευταίος θα παρουσιάσει στον κ.Πουλλαΐδη το πλάνο, τόσο το οικονομικό όσο και για τη λειτουργία της εταιρείας, αλλά και για το πώς θα διασφαλιστεί ο προϋπολογισμός της νέας σεζόν, το ύψος του οποίου θα καθοριστεί από τη νυν διοίκηση. Εφόσον όλα κυλήσουν κατ’ ευχήν, τότε θα γίνουν συνελεύσεις, τόσο της εταιρείας όσο και του σωματείου, προκειμένου να εγκριθεί η συμφωνία.
Να σημειώσουμε πως σε σημερινή συνεδρία που είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα στις 16:30, ο Ανδρέας Σάντης θα ενημερώσει τα μέλη του δ.σ της εταιρείας για τις επαφές του με τον Χρήστο Πουλλαΐδη, το τι συμφωνήθηκε στη μεταξύ τους συνάντηση καθώς και για τις ενέργειές του που θα αφορούν την επόμενη μέρα στο διοικητικό και οικονομικό κομμάτι.

Ανδρέας Βεντούρης