Οι δηλώσεις του προπονητή του Άρη, Αλεξέι Σπιλέφσκι, μετά τη λήξη του ματς κόντρα στην Ανόρθωση για την τελευταία αγωνιστική (26η) του πρωταθλήματος.
Τι είπε:
«Θα παλέψουμε για το καλύτερο. Δεν θέλω να δώσω οποιαδήποτε υπόσχεση. Μπαίνουμε στα πλέι οφ από την 3η θέση αλλά δεν έχει ανοίξει η διαφορά μας από την 1η και 2η θέση. Ευχαριστώ τον κόσμο τους χρειαζόμαστε δίπλα μας».

Στη συνέντευξη τύπου ανέφερε: «Είναι μια σημαντική νίκη γιατί νίκησαν και οι ομάδες που προπορεύονται και δεν ξέφυγαν ακόμα περισσότερο. Είμαι ικανοποιημένος από τους τρεις βαθμούς. Αυτή η νίκη μας δίνει ψυχολογία για τα πλέι οφ. Μπορεί να μην ήταν η καλύτερη μας εμφάνιση, αλλά το σημαντικό είναι ότι πήραμε τη νίκη σε μια μέτρια. Αν και είχαμε απουσίες, δουλέψαμε με τους παίκτες μου και ήταν συγκεντρωμένοι όλη τη βδομάδα αλλά και στον αγώνα. Συνεχίζουμε ταπεινά και ανυπομονούμε για τα πλέι οφ. Αν ο Βέσκο Μιχαΐλοβιτς ήταν από την αρχή προπονητής της Ανόρθωσης, πιστεύω θα είχε καλύτερη τύχη η ομάδα γιατί χρησιμοποιεί νεαρούς ποδοσφαιριστές και αξίζει σεβασμό».
Για την παρουσία του στον Άρη: «Είμαι πολύ τυχερός που βρίσκομαι στον Άρη, στην Κύπρο και στη Λεμεσό. H οικογένεια μου είναι χαρούμενη εδώ και το ίδιο και εγώ. Είναι προνόμιο να βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα».
Για τον κόσμο: «Ευχαριστώ τον κόσμο γιατί κάθε βδομάδα είναι και περισσότεροι. Κάνω παράκληση στον κόσμο μας κάθε ναςτ να είναι πιο ενεργητικοί όλο το 90λεπτο, θα τους χρεαστούμε. Ας γίνουν σαν εμένα, που ζω με πάθος τους αγώνες».