Μοιρασιά με δύο χαμένες στο Μπέργκαμο, όπου Αταλάντα και Ουντινέζε κόλλησαν στο 0-0. Έτσι η Dea έμεινε στο -5 από την τετράδα και με τις ομάδες του Μιλάνου να έχουν λιγότερο ματς ενώ οι «ζέβρες» δύσκολα θα προλάβουν το ευρωπαϊκό τρένο.

Στο 17ο λεπτό ο Λόβριτς έστρωσε στον Μπέτο που αστόχησε με σουτ από το ύψος της περιοχής ενώ στο 27’ ο Μουσο βγήκε σωτήρια και πρόλαβε τον Μπέτο.

Στο 48ο λεπτό ο Σιλβέστρι είπε όχι σε σουτ του Έντερσον ενώ στο 57’ ο γκολκίπερ της Ουντινέζε νίκησε και τον Λούκμαν ο οποίος από το κόρνερ πήρε την κεφαλιά κι αστόχησε για λίγο.

Στο 64ο λεπτό ο Μπεκιάο έβαλε σωτήριο μπλοκ στο σουτ του Πάσαλιτς και στο 75’ ο Μούσο απέκρουσε το πλασέ του Τοβέν ενώ στο 86’ το σουτ του Πάσαλιτς έξυσε τα δοκάρια της Ουντινέζε. Στο 90ο λεπτό ο Σιλβέστρι απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Τολόι

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Μούσο, Ρουτζέρι, Τολόι, Ντεμιράλ, Ντζιμσίτι, Μέλε, Κοουπμάινερς (41’ Έντερσον), Ντε Ρόουν, Μπογκά (63’ Μπογκά), Λούκμαν (63’ Μουριέλ), Χέιλουντ (90+1’ Βρολίτσκι)  

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Σιλβέστρι, Μπεκιάο, Εμποσελέ (78’ Μαζίνα), Ουντότζι, Πέρες, Μπιγιόλ, Αρσάν (59’ Περέιρα), Λόβριτς (78’ Σάμαρντζιτς), Γουάλας, Σαξές (65’ Τοβέν), Μπέτο.