Είναι εκεί από τις 27 Φεβρουαρίου 2015. Εν μία νυκτί το δ.σ της ΚΟΠ μετακίνησε τον κύριο Αριστοτέλη Βρυωνίδη από Πειθαρχικό Εισαγγελέα στη θέση του Αθλητικού Δικαστή.
Βασικά, η μέχρι τότε δικαστική επιτροπή…αναβαθμίστηκε και λειτούργησε μόνο με ένα Δικαστή και αυτός ήταν και είναι από τότε ο κύριος Βρυωνίδης.
Στο βάθος της 8ετίας όμως έχει υποπέσει σε ένα απίστευτο σερί αντιφατικών αποφάσεων με ποινές κατά το δοκούν. Από που να αρχίσει και να τελειώσει κάποιος.
Από το…άδειασμα που δέχτηκε ο ίδιος σε σημαντικές αποφάσεις του από το εφετείο; Από τα πιο απλά; Δηλαδή την ανακολουθία σε τιμωρίες με αποβολές παικτών που παρεκτρέπονται;
Από το πως αξιολόγησε σοβαρά επεισόδια με διαφορετικές ποινές;
Είναι τόσες πολλές οι αντιφατικές του αποφάσεις σε σημείο που  έχει κυριολεκτικά διαλυθεί ο θεσμός του οποίου ηγείται. Απλά ρωτούμε όσους ακόμα τον διατηρούν στη θέση του.
Δεν αρκούνε τα 8 χρόνια ώστε να ανανεώσετε τον Αθλητικό Δικαστή με άλλο άτομο το οποίο θα είναι άφθαρτο; Δεν θεωρείτε τουλάχιστον φθαρμένο τον κύριο Βρυωνίδη;
Υ.Γ Θα ήταν υποβοηθητικό για το ποδόσφαιρο μας αλλά και για τον ίδιο, αν λάμβανε μόνος του ο κύριος Βρυωνιδης την απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς από τη νευραλγική θέση που κατέχει.

Μιχάλης Παπαγεωργίου