Απίθανο κάζο για τη Μαρσέιγ που είδε την Ανεσί να τη νικά με ανατροπή (στα πέναλτι με 7-6 (2-2) και μάλιστα μέσα στο «Βελοντρόμ» και να την πετά εκτός Κυπέλλου. Στη 2η κατηγορία αγωνίζεται η ομάδα του Λοράν Γκουγιό.

Η Μαρσέιγ άνοιξε το σκορ σο 29ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Βερετού αλλά στο 53’ ο Ντιόν ισοφάρισε σε 1-1 με σουτ από το ύψος της περιοχής. Και μάλιστα στο 59’ ο Μουανγκά με κεφαλιά έκανε το 1-2. H Μαρσέιγ είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 85’ αλλά ο Καγένς έπιασε το πέναλτι του Σάντσες και στο 90+6’, λίγα δευτερόλεπτα πριν το τελευταίο σφύριγμα, ο Μουγκέ με σέντρα σουτ από δεξιά ισοφάρισε σε 2-2 κι έστειλε το ματς στα πέναλτι.

Εκεί ο Λόπεθ έπιασε το πρώτο πέναλτι του Κασί και ο Γκεντουζί έκανε το 1-0. Ο Ντεμονσί ισοφάρισε σε 1-1 για την Ανεσί ενώ ο Σάντσες και ο Μουανγκά έκαναν το 2-2. O Καγένς έπιασε το πέναλτι του Ταβάρες και ο Μπαλντέ έγραψε το 2-3. Ο Κλος έκανε το 3-3, ο Ζεάν το 3-4 και ο Ουναχί το 4-4. Ακολούθησαν οι μονές εκτελέσεις με τον Ελ Ζαχουρί να γράφει το 4-5 ενώ ο Βιτίνια ισοφάρισε στο 5-5 και ο Σαμάλ έκανε το 5-6. Ο Ρονζιέ απάντησε για το 6-6 και ο Λαζουγκί ευστόχησε για το 6-7 ενώ ο Μπαλέρντι δεν μπόρεσε να σκοράρει κι έτσι η Ανεσί πέρασε στα ημιτελικά.