Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε στον Super Sport Fm 104.0 για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.
Αναλυτικά:
Αρχικά: «Κοιτάμε τη συνολική εικόνα και οπισθοχωρήσαμε στη δεύτερη θέση. Χωρίς το αριθμητικό πλεονέκτημα ήταν ισορροπημένο αλλά μετά την κόκκινη παίζαμε στο μισό γήπεδο. Όταν δεν έχεις το καθαρό μυαλό κυρίως στη φάση του τελευταίου λεπτού, που δεν μπορείς να βγάλεις άμυνα, τέτοια λάθη κρίνονται απαγορευμένα και μας στοίχισαν τη νίκη».
Για τον ότι δεν έδωσαν ακόμα πράγματα οι χειμερινές μεταγραφές: «Είχε Όσκαρ ατυχίας ο Γκρόμοφ. Είχε ένα τραυματισμό που σπάνια συμβαίνει και περιμένουμε να επιστρέψει. Νίκολιτς και Γιάκολις έκαναν ντεμπούτο δύο-τρεις μέρες μετά που αποκτήθηκαν. Δεν ήξεραν καλά-καλά τα ονόματα των συμπαικτών τους. Τους περιμένουμε να μπουν πιο καλά στην ομάδα και με τις επιστροφές είμαστε αισιόδοξοι».
Για τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα της ομάδας
: «Μπορούμε να επανέλθουμε. Δεν έχουμε χάσει την πίστη μας στις δυνατότητες της ομάδας. Θέλουμε στα πλέι οφ θα είναι πραγματικό τεστ αντοχών και θα κριθούν τα πάντα. Πρώτα να πάρουμε τη νίκη με την ΕΝΠ και σημασία έχει στα πλέι οφ να παρουσιάσουμε τον καλό εαυτό μας για να διεκδικήσουμε επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα».
Για τα συνεχόμενα ματς: «Έχουμε κάνει αίτημα για αναβολή του αγώνα της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ. Περιμένουμε απάντηση από την ΚΟΠ. Δεν μπορούμε να παίξουμε Δευτέρα λόγω της συγκέντρωσης της Εθνικής και 17 του Μάρτη επιστρέφουμε και δεν μπορούμε να αγωνιστούμε Κυριακή. Γι’ αυτό αιτηθήκαμε αναβολής».
Για την κλήρωση: «Είναι η μόνη φορά που έγινε η κλήρωση και δεν είχα κανένα άγχος. Το μοναδικό μου άγχος ήταν να αποφύγουμε τις τουρκικές ομάδες. Θα είναι μια γιορτή, παίζουμε με ένα μεγαθήριο αγωνιζόμαστε με μια ιστορική ομάδα επιπέδου Πρέμιερ Λιγκ και θα τα δώσουμε όλα για να προκριθούμε».
Τα αγωνιστικά: «Τόμοβιτς και Σανχούρχο είναι τιμωρημένοι. Ο Άλτμαν ανέβασε ρυθμούς, δύσκολα θα είναι στην αποστολή Γκιούρτσο και Γκρόμοφ».