Ο Ρομέλου Λουκάκου μοιράστηκε τα ίδια αποδυτήρια στην Έβερτον με τον Κριστιάν Ατσού και ο θάνατος του Γκανέζου από το φονικό σεισμό στην Τουρκία ήταν γροθιά στο στομάχι, με τον Βέλγο να τιμάει τον φίλο του μέσω μίας ιδιαίτερης ανάρτησης.

Ο Κριστιάν Ατσού δεν μπόρεσε να βγει ζωντανός μέσα από τα συντρίμμια της πολυκατοικίας στην οποία βρισκόταν, όταν χτύπησε την Τουρκία και την Συρία ο καταστροφικός σεισμός πριν από σχεδόν δύο εβδομάδες, με το θάνατό του να βυθίζει σε απέραντο πένθος το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Μεταξύ των παικτών που γνώριζαν τον 31χρονο Γκανέζο εξτρέμ και συγκλονίστηκαν από την απώλειά του ήταν και ο Ρομέλου Λουκάκου, που ήταν συμπαίκτης με τον Ατσού στην Έβερτον τη σεζόν 2014-15, με τον επιθετικό της Ίντερ να μην ξεχνάει τον φίλο του και να τον αποχαιρετάει μέσω μηνύματός του στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram:

“Αναπαύσου εν ειρήνη αδερφέ. Αυτό το χτύπημα ήταν πολυ βαρύ για να το αντέξει κάποιος. Ήταν κάτι το εκπληκτικό το να είμαι γύρω σου. Ήταν φανταστικό που κάναμε παρέα.

Η ταπεινότητα και η αγάπη σου για τον Θεό, ο τρόπος με τον οποίο δούλευες στην προπόνηση, η αγάπη που είχες για την οικογένειά σου και τα παιδιά.

Εύχομαι ο Θεός να δώσει όλη τη δύναμή του και να ευλογήσει την ψυχή σου. Θα σε αγαπώ για πάντα”, ήταν το μήνυμα του Λουκάκου στο Instagram, με το οποίο συνόδευσε μία φωτογραφία του μαζί με τον Ατσού από την εποχή που έπαιζαν μαζί στην Premier League με τη φανέλα της Έβερτον.

Σημειώνεται πως ο Λουκάκου δημοσίευσε μερικές ακόμα φωτογραφίες στο Instastory, όπου όλες είναι προς τιμήν του Ατσού, αφού δείχνουν τον Βέλγο φορ να πανηγυρίζει για το γκολ του το βράδυ του Σαββάτου (18/02) απέναντι στην Ουντινέζε (δεύτερο γκολ του στη φετινή Serie A) δείχνοντας προς τον ουρανό.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romelu Lukaku (@romelulukaku)