Για όλα όσα αφορούν τον Άρη μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου Κώστας Παπαδόπουλος.

Για τα μεταγραφικά: «Είναι σε φουλ ρυθμούς οι διεργασίες. Είμαστε λίγες μέρες πριν να επιστρέψουν οι παίκτες. Στόχος μας να έχουμε όσο πιο σύντομα γίνεται συμπληρωμένο το ρόστερ. Δεν υπάρχει κάτι το ανακοινώσιμο αυτή τη στιγμή. Είμαστε σε προχωρημένες επαφές με κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών».

Για τον Μουσούντα: «Η πολιτική του Άρη είναι να παίρνει ποδοσφαιριστές, να τους βελτιώνει και να τους μεταπωλεί. Όπως έγινε με Μπαμπίκα. Συνεπώς, αυτό ισχύει για όλους τους παίκτες. Ο Μουσούντα είναι νεαρός και εξελίξιμος. Η πραγματικότητα είναι πως γνωρίζουμε ότι παρακολουθείτε από ομάδες τους εξωτερικού. Από την Γαλλία και το Κατάρ. Δεν έχουμε επίσημη πρόταση όμως».

Για το αν ενδιαφέρουν παίκτες εκτός Κύπρου: «Όλοι οι καλοί παίκτες μας ενδιαφέρουν, είτε είναι Κύπριοι, είτε είναι ξένοι. Υπάρχουν συγκεκριμένα κριτήρια που έχει θέσει ο προπονητής και κινούμαστε βάσει αυτών».

Για τους δανεικούς και τις αποχωρήσεις: «Να πω ότι ο Άλεξ Σαρφό που ήταν δανεικός στην ΑΕΖ, θα επιστρέψει στην ομάδα και θα ακολουθήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Κορομά και Γιαντάλ θα δοθούν δανεικοί στην Krasava – ΕΝΥ Διγενή Ύψωνα. Ο Ρουίζ επίσης θα δοθεί δανεικός σε ομάδα πρώτης κατηγορίας της Κόστα Ρίκα. Ο Φερνάντο και ο Λούκο δεν θα ανανεώσουν τη συνεργασία μας η οποία ολοκληρώθηκε».