Το Σωματείο ΑΠΟΕΛ, με ενθουσιασμό ανακοινώνει την νέα συνεργασία του με το ιστορικό ακριτικό Σωματείο του Ροτσίδη Μάμμαρι όσον αφορά το Τμήμα Πετόσφαιρας στην Λευκωσία.

Μετά και την περσινή συνεργασία με την ομάδα του Λέοντα, μια νέα συνεργασία παίρνει τον δρόμο της με απώτερο στόχο την ανάπτυξη και ενδυνάμωση του Τμήματος Πετόσφαιρας. Συγκεκριμένα, το τμήμα πετόσφαιρας του Ροτσίδη Μάμμαρι εντάσσεται κάτω από την ομπρέλα των αθλημάτων του Σωματείου ΑΠΟΕΛ, το οποίο Σωματείο, θα αναλάβει εξ ολοκλήρου την διαχείριση και λειτουργία του συγκεκριμένου τμήματος. Υπεύθυνος για την εκτέλεση και ανάπτυξη του νέου αυτού πλάνου λειτουργίας και ανάπτυξης έχει επιλεγεί από κοινού ο κος Γιώργος Ζαννέτος ο οποίος αποδέχθηκε την νέα αυτή πρόκληση για το πετοσφαιρικό τμήμα του Σωματείου μας.

Ο κος Ζαννέτος, είναι ο δημιουργός των τμημάτων κολύμβησης και υδατοσφαίρισης του ΑΠΟΕΛ και Γενικός Αρχηγός των αθλημάτων του υδάτινου στίβου από το 2014 μέχρι σήμερα. H σύνθεση της προπονητικής ομάδας του τμήματος για την καινούρια αγωνιστική περίοδο είναι η ακόλουθη: Head Coach στην νέα εποχή του τμήματος πετόσφαιρας αναλαμβάνει η Juliana Caetano, η οποία έχει στο ενεργητικό της μια πλούσια καριέρα ως πετοσφαιρίστρια στην Κύπρο και στο εξωτερικό. H Juliana Caetano, αφού έλαβε γνώση για το πλάνο και την προοπτική ανάπτυξης του Γυναικείου Πετοσφαιρικού Τμήματος μέσω της συνεργασίας των δύο Σωματείων, αποδέχθηκε την πρόταση του ΑΠΟΕΛ και θα ηγηθεί της νέας εποχής που ξεκινά. Βοηθός προπονήτρια και Υπεύθυνη Προπονήτρια των αναπτυξιακών κλιμακίων του τμήματος αναλαμβάνει η Δήμητρα Αθανασίου. Ο ενθουσιασμός, η ενέργεια, αφοσίωση και η μεταδοτικότητα που έχει η Δήμητρα Αθανασίου ως προπονήτρια στην Πετόσφαιρα, ήταν μερικά από τα στοιχεία που συνέπραξαν στο να συμπορευτεί και αυτή στην νέα μεγάλη μεταμόρφωση που ξεδιπλώνεται μέσα από αυτή την συνεργασία. Το Τμήμα Πετόσφαιρας που έχει δημιουργηθεί ονομάζεται ΑΠΟΕΛ – Ροτσίδης Μάμμαρι Πετόσφαιρα και θα λειτουργήσει από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο τα ακόλουθα αναπτυξιακά και αγωνιστικά τμήματα.

• Ομάδα Πετόσφαιρας Γυναικών
• Ομάδα Πετόσφαιρας Νεανίδων (Κ18)
• Ομάδα Πετόσφαιρας Κορασίδων (Κ16)
• Ομάδα Πετόσφαιρας Παγκορασίδων (Κ14)
• Προαγωνιστικά Τμήματα Αγοριών και Κοριτσιών Ηλικίας από 8 μέχρι 12 χρονών.

Οι προπονήσεις των αναπτυξιακών μας κλιμακίων θα διεξάγονται στα γήπεδα του πολυπροπονητηρίου Ευάγγελος Φλωράκης, το οποίο βρίσκεται πίσω από το Μακάρειο Στάδιο. Το αναλυτικό πρόγραμμα προπονήσεων θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες. O ΑΠΟΕΛ με αφετηρία αυτή την νέα συνεργασία, ενισχύει, εξελίσσει και προάγει ακόμα περισσότερο τον γυναικείο αθλητισμό ανάμεσα στα αγωνιστικά και προαγωνιστικά τμήματά του. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στα πετοσφαιρικά τμήματα του ΑΠΟΕΛ που θα ξεκινήσουν από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλέφωνο 99 999209 ή και μέσω της σελίδας του Τμήματος στο Facebook https://www.facebook.com/apoelvolleyballteam