Για τον αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, τους τραυματίες κι ότι αφορά την Ανόρθωση μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Δημήτρης Χριστοφόρου.

-Για την προετοιμασία: «Πάντα όταν κερδίζεις όλα είναι καλύτερα. Αντιλαμβάνονται όλοι ότι λόγω της διοργάνωσης, δεν έχει…αύριο. Αν αποκλειστείς, τελειώνουν όλα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, έχει τις φιλοδοξίες του κι ο Ολυμπιακός. Πρέπει να μας κάνει ακόμη πιο προσεκτικούς και με τον κόσμο μας να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που θα μας φέρει πιο κοντά στην πρόκριση. Θεωρούμε ότι μπορούμε από την Πέμπτη να πάρουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα».

-Για τον κόσμο: «Από αυτή την ώρα θα αρχίσουμε να έχουμε ενδείξεις αφού αρχίσει η ελεύθερη προπώληση. Υπάρχει επαρκής αριθμός εισιτηρίων για την ανατολική του Μακαρείου. Θα έχουμε μεγάλη παρουσία κόσμου».

-Τα αγωνιστικά: «Ο Λόρια είναι πολύ δύσκολο να προλάβει. Θα είναι έξω επίσης οι Αρτυματάς και Χρυσοστόμου. Οι Κορέια, Ιωάννου, Εμπραλίτζε και Γκερέρο, θα τους δούμε και στην τελευταία προπόνηση. Έχουν όλοι τις πιθανότητές τους».

-Για Αρτυματά-Χρυσοστόμου: «Για τον Κωστάκη είχαμε πει ότι θα επανέλθει τέλη Ιανουαρίου. Πήγε λίγο πίσω, όμως πάτησε γήπεδο κι έχει μπει στην τελική ευθεία. Ο τραυματισμός του Χρυσοστόμου αποδείχθηκε πιο σοβαρός, κάνει συντηρητική αγωγή ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα».