Η ΑΕΛ μετά και την μαθηματική οριστικοποίηση του ότι δεν προλαβαίνει το πρώτο γκρουπ, έχει στρέψει την προσοχή τους στον θεσμό του κυπέλλου. Την Πέμπτη (2/3) έχει τον επαναληπτικό με την Νέα Σαλαμίνα θέλει να φύγει με σκορ πρόκρισης. Η αποστολή της ωστόσο, δεν θα είναι εύκολη, αλλά, έχει τις δυνατότητες και έχοντας το υπέρ της αποτέλεσμα από τον πρώτο αγώνα, μπορεί να πάρει το εισιτήριο για την ημιτελική φάση.
Στα θετικά για τον Γιαννέφσκι είναι ότι έχουν μειωθεί αρκετά οι απουσίες αφού είναι εκτός οι Μεντόγιεβιτς, Μούριελ, Ανδρέου και Μακρής. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι. Αυτό δίνει και έξτρα επιλογές στον Σκοπιανό τεχνικό που έχει την ευχέρεια να χρησιμοποιήσει διαφορετικά πλάνα στο μυαλό του καθώς έχει και τους ποδοσφαιριστές για να τα υλοποιήσει.
Παράλληλα, ο 61χρονος κόουτς είδε τον Κασάνικλιτς να αποδίδει σύμφωνα με την ποιότητα του στα τελευταία παιχνίδια με τον Σουηδό να δείχνει τις πραγματικές του δυνατότητες και να αλλάζει επίπεδο την ομάδα. Στην ΑΕΛ εύχονται να παραμείνει υγιής καθώς φέτος τον είχαν χάσει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αριστείδου Μιχαήλ