Για τη νίκη επί της ΑΕΚ και τη συνέχεια μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

-Για τη νίκη: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για πολλούς λόγους. Έδειξαν αυταπάρνηση και θέληση. Γνώριζαν ότι δεν μπορούσαμε να χάσουμε ούτε βαθμό. Είτε με δέκα είτε με εννέα παίκτες έπρεπε να νικήσουμε και το πράξαμε με τρόπο που για να είμαστε ειλικρινείς, δεν το περιμέναμε. Δεν θεωρώ ότι πανηγυρίστηκε γιατί μπήκαμε στην εξάδα, αλλά γιατί ο Απόλλωνας πέθανε στο γήπεδο για να πάρει τη νίκη. Σκοράραμε δύο γκολ με δέκα παίκτες. Όσο αγωνιζόμασταν με έντεκα ήμασταν καλύτεροι από την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ μας πίεσε, θα μπορούσε να πάρει το παιχνίδι, χθες όμως μετά από καιρό είχαμε και τις συγκυρίες με το μέρος μας και φτάσαμε σε μία τεράστια νίκη με τη στήριξη του κόσμου μας. Αυτό κάνει τη διαφορά στο νέο γήπεδο σε σχέση με το Τσίρειο».

-Για το τι άλλαξε: «Είναι αλήθεια ότι ο Μπογκτάν Αντόνε έφερε άλλα στοιχεία στην ομάδα, μια διαφορετική ψυχολογία. Αντιλήφθηκαν και οι παίκτες ότι δεν πάει άλλο. Η φιλοσοφία του προπονητή, η προσέγγιση, έφερε μια άλλη ψυχολογία. Γνωρίζει τι εστί Απόλλωνας. Είναι γεννημένος leader. Ταιριάζει σε μας. Δίνει την προοπτική ότι μπορούμε να κερδίσουμε πολλά από τη συνεργασία μας. Μας βοηθούν και οι μεταγραφές του Ιανουαρίου, συν οι επιστροφές που είχαμε. Θα πουλήσουμε ακριβά το τομάρι μας. Ο Απόλλωνας θα επιστρέψει αλλά δεν θα παρατήσουμε αυτή τη χρονιά».

-Για τη συνέχεια: «Πάμε βήμα βήμα. Τον πρώτο λόγο έχουν Πάφος FC και Άρης, είμαστε αρκετά πίσω. Πρέπει να παίξουμε για τα χρώματά μας και τον κόσμο μας. Δεν χαριστήκαμε σε κανέναν. Θα αγωνιστούμε όχι για να στερήσουμε βαθμούς από άλλους, αλλά για να πάρουμε για την ομάδα μας».

-Για την αποβολή του Χαμάς: «Εκεί διαφοροποιήθηκε η ροή του αγώνα. Ευχόμαστε στους εναπομείναντες αγώνες η κάθε ομάδα να πάρει αυτό που της αναλογεί από την αγωνιστική της παρουσία. Στον πειθαρχικό έλεγχο δεν ήταν όπως έπρεπε».

-Για τα αγωνιστικά: «Θα δούμε αυτή τη βδομάδα για Μαυρία, Ζράντι και Γιόστεν. Θέλουμε να δούμε ξανά τον Κολ να ανεβάζει ρυθμούς. Ο Χάμπος κάνει εξαιρετικά παιχνίδια, είδαμε και τον Ίλιεφ ενώ επέστρεψε και ο Σαχάρ».

-Αν προκύπτει εξέλιξη στα διοικητικά: «Ουδέν νεότερο. Δεν έχει υπάρξει κανένα ενδιαφέρον μέχρι στιγμής, ούτε επίσημα ούτε ανεπίσημα προς τον μεγαλομέτοχο Νίκο Κίρζη. Κάποια εταιρεία από το εξωτερικό επέδειξε ενδιαφέρον για να αναζητήσει από την πλευρά της κάποιον ενδιαφερόμενο».

-Το ντέρμπι με την ΑΕΛ: «Δύσκολο παιχνίδι. Το μεγάλο ντέρμπι της πόλης. Ο αιώνιος αντίπαλος. Όχι στη βαθμολογική θέση που θέλουν οι δύο ομάδες, δεν παύει όμως να είναι ένα ΑπόλλωνΑΕΛ και οι δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη».