Η Φιορεντίνα πέρασε με 3-0 από την έδρα της Ελλάς Βερόνα, επέστρεψε στις νίκες μετά από τις 7 Ιανουαρίου και άφησε την ομάδα του Τζαφαρόνι στη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο 10’ ο Μοντιπό έσωσε μετά από σουτ του Γκονθάλεθ αλλά δύο λεπτά μετά ο Ικονέ γύρισε την μπάλα στον Μπαράκ που κοντρόλαρε και με σουτ έκανε το 0-1. Στο 29ο λεπτό ο Λαζάνια έχασε  απίστευτη ευκαιρία με κεφαλιά και  στο 30’ ο Τεράτσιανο είπε όχι εντυπωσιακά σε σουτ του ίδιου παίκτη. Κι όμως στο 38’ μετά από κόρνερ ο Καμπράλ έγραψε το 0-2 ενώ στο 45’ οι «βιόλα» έχασαν μεγάλη διπλή ευκαιρία με τους Ντοντό και Μπαράκ.

Στο 52’ το σουτ του Καμπάλ πέρασε μόλις έξω ενώ στο 60’ ο Ικονέ αστόχησε από κοντά και στο 87’ η Βερόνα είχε δοκάρι με τον Γκάιτς. Τελικά στο 89’ ο Μπιράγκι είδε έξω από την εστία του τον Μοντιπό, εκτέλεσε με τη μία ένα φάουλ από το κέντρο κι έγραψε το 0-3.

ΒΕΡΟΝΑ: Μοντιπό, Φαραόνι (81’ Τσεϊφούικ), Νταβίντοβιτς, Χίεν, Μανιάνι (46’ Καμπάλ), Ντόιγκ (46’ Μπράαφ), Λαζοβιτς, Ταμέζ, Ντούντα, Ενγκόνγκ (73’ Βέρντι), Λαζάνια (62’ Γκάιτς)

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Τεράτσιανο, Μαρτίνες, Ντοντό, Τέρζιτς (74’ Μπιράγκι), Ιγκόρ, Μπαράκ (56’ Μποναβεντούρα), Μαντραγκόρα, Άμραμπατ (65’ Καστροβίλι), Ικονέ (74’ Σαπονάρα), Γκονθάλεθ, Καμπράλ (65’ Γιόβιτς)