Ο Απόλλων περνάει μια πολύ δύσκολη φάση. Η ομάδα κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης, ο Νίκος Κίρζης ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν και πλέον οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.
Ένας άνθρωπος όμως που ξέρει τι θα πει Απόλλων, ο Γιαννάκης Γιαγκουδάκης, σαν παίκτης-σημαία των γαλάζιων έδωσε το δικό του μήνυμα ενότητας.
Ο εμβληματικός αρχηγός της ομάδας, μιλώντας στην ιστοσελίδα μας, τόνισε πως υπάρχουν ικανά άτομα στη διοίκηση για να βρουν τη λύση ενώ εξέφρασε την πεποίθηση του (πάνω από μια φορά) πως μόνο ενωμένος ο Απόλλων θα επιστρέψει στην κορυφή.
Αναλυτικά:
Η άποψη του για όλα όσα έγιναν από χθες: «Υπάρχουν κάποια θέματα, όπως σε όλες τις μεγάλες ομάδες. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι, να είμαστε ομάδα και να βρούμε λύσεις για το καλό του Απόλλωνα».
Τι έφταιξε φέτος στον Απόλλωνα; «Ακούγονται πολλές απόψεις. Η προσωπική μου άποψη είναι πως ήταν μια φυσιολογική κάμψη μετά από 10 χρόνια που ο Απόλλωνας ήταν στην ελίτ του ποδοσφαίρου. Όλες οι ομάδες έχουν θέματα κάποια στιγμή όταν αγωνίζονται στο ψηλό επίπεδο. Είτε διοικητικά, είτε οικονομικά είτε οτιδήποτε άλλο. Πρέπει να καθίσουν κάτω όλοι οι παράγοντες και η διοίκηση για να βρεθεί η λύση που θα επαναφέρει τον Απόλλωνα στην κορυφή. Υπάρχουν ικανά άτομα για να το πετύχουμε αυτό».
Ποιο το μήνυμα στον Νίκο Κίρζη; «Εγώ το μήνυμα που θέλω να στείλω είναι πως περάσαμε και πιο δύσκολα. Από την πείρα που έχω γνωρίζω πως μόνο ενωμένοι βρίσκουμε λύσεις. Δεν χρειάζονται αντιπαραθέσεις, δεν βοηθάνε σε τίποτα αυτή τη στιγμή και μόνο κακό κάνουν. Οι βαρβαρότητες και διάφορα άλλα που λέγονται και γράφονται δεν έχουν ισχύουν και μόνο ενωμένοι θα είμαστε ξανά στην κορυφή».
Τι έχει να πει στον κόσμο της ομάδας; «Να συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στην ομάδα. Το δυνατό σημείο του Απόλλωνα ήταν ο κόσμος του και τώρα τον χρειαζόμαστε πιο πολύ από ποτέ. Όπως έκανε τόσα χρόνια, αυτό να κάνει και τώρα. Πάντα οι οπαδοί του Απόλλωνα ήταν δίπλα στην ομάδα».

Θράσος Δημητρίου