Με τους καλύτερους οιωνούς άρχισε για το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο το πρωτάθλημα του φούτσαλ ανδρών. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας κέρδισε εντός έδρας το Πανεπιστήμιο Κύπρου με 4-3, ενώ το Τεχνολογικό επικράτησε του Ευρωπαϊκού εκτός έδρας με 3-2.

Παν. Λευκωσίας – Παν. Κύπρου 4-3

Ντέρμπι σκληρής μονομαχίας έγινε στη Λευκωσία ανάμεσα στα δύο Πανεπιστήμια. Στο τέλος όμως, χαμογέλασαν οι γηπεδούχοι, με την ομάδα του Γιαξή να αρχίζει τη φετινή σεζόν με τον καλύτερο τρόπο. Οι ποδοσφαιριστές του Παν. Λευκωσίας πήραν το προβάδισμα στο ημίχρονο (1-0) και δεν το έχασαν ποτέ στον αγώνα, με το τελικό σκορ να δείχνει το 4-3 υπέρ των γηπεδούχων. Η ομάδα του Καλλινίκου πάλεψε όσο μπορούσε, αλλά τελικά δεν κατάφερε να φύγει με κέρδος από την αναμέτρηση.

Ευρωπαϊκό – Τεπάκ 2-3

Τα εύκολα… δύσκολα έκανε το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο, όπου προηγήθηκε με 3-0 ημίχρονο, ωστόσο στο τέλος λίγο έλειψε να χάσει τη νίκη. Δύο γκολ σκόραρε ο Τοκάλης και ένα ο Παναγιώτου για τους φιλοξενούμενους, ενώ για τους γηπεδούχους, τα δύο γκολ πέτυχε ο Πατινιέρ. Η ομάδα του Ελισαίου μπήκε δυναμικά στον αγώνα και απέδειξε πως ήταν το αφεντικό της αναμέτρησης προηγούμενη με 3-0. Στην επανάληψη, οι παίκτες του Φρίξου δεν τα έβαλαν κάτω, επέστρεψαν στη διεκδίκηση του αγώνα, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για βαθμολογικό όφελος.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

A/A Πανεπιστημιακές ομάδες

 

Αγώνες Νίκες Ήττες Ισοπαλίες Τέρματα Βαθμοί
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 1 1 0 0 4-3 3
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 1 1 0 0 3-2 3
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ 1 0 1 0 3-4 0
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 1 0 1 0 2-3 0
5. FREDERICK UNIVERSITY 0 0 0 0 0-0 0