Αλλαγή εικόνας στο ΑΠΟΕΛ. Πριν από ένα περίπου μήνα, ο Μιλόγεβιτς, έψαχνε λύσεις για να καταρτίσει μία ισχυρή 11άδα, έχοντας για μεγάλο αντίπαλο τους σοβαρούς και μακροχρόνιους τραυματισμούς.
Το σκηνικό σήμερα, είναι εκ διαμέτρου αντίθετο. Δεν είναι μόνο οι δύο προσθήκες Ιανουαρίου αλλά και η επάνοδος παικτών που έλειψαν πολύ, όπως ο Κοσταντίνοφ στη μεσαία γραμμή, ενώ στον…προθάλαμο της επανόδου είναι ο Βιγιαφάνες με το Δώνη.
Ο Αργεντινός, ήταν έτοιμος να μπει στο γήπεδο με την Ομόνοια, αλλά η αποβολή του Καρώ, άλλαξε το πλάνο του προπονητή και πλέον ετοιμάζεται για το Κυριακάτικο ματς με τη Δόξα Κατωκοπιάς στο ΓΣΠ.
Στο ίδιο ματς, προβλέπεται να επιστρέψει ο Τάσος Δώνης, η παρουσία του οποίου, ακόμα και στον πάγκο, είναι συν για το Μιλόγεβιτς.
Επιπλέον, επιστρέφει ο Κβιλιτάια και σε τελική ανάλυση, μιλάμε για μία σούπερ ποιοτική 3άδα παικτών συγκριτικά με τον αγώνα κυπέλλου εναντίον της Ομόνοιας.
Τα αγωνιστικά δεδομένα, θέλουν μόνο το Σούσιτς να είναι εκτός, αλλά η καλή απόδοση του Τσεπάκ δεν δημιουργεί ιδιαίτερο πρόβλημα.
Σε καθοριστικό σημείο λοιπόν, το ΑΠΟΕΛ αποκτά επιπλέον λύσεις και εισέρχεται στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και του κυπέλλου με σημαντικά ενισχυμένο ρόστερ.