Μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ, ο προπονητής του Απόλλωνα Μπογκντάν Αντόνε δήλωσε τα ακόλουθα:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη και για τους ποδοσφαιριστές μου/. Ήταν η επιβράβευση της σκληρής δουλειάς αυτή την εβδομάδα. Έδειξαν ποιοι είναι, είναι οι πρωταθλητές Κύπρου».

Για το τυχερό πουκάμισο του και το πάθος που έβγαλαν οι παίκτες του: «Το σκεφτόμουν πριν να έρθω αν θα φορέσω το ίδιο, όπως και στο ματς με την Πάφο. Ευτυχώς δεν το άλλαξα. Ας ελπίσουμε να είναι το γούρι μας. Όσο αφορά το πάθος των παικτών μου αυτό θέλω να βλέπω. Πρέπει να παλεύουμε μέχρι την τελευταία στιγμή. Το μόνο που με στενοχωρεί είναι για τους παίκτες που δεν κατάφεραν να αγωνιστούν, όπως τον Ντιγκινί, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα δώσουν πολλές βοήθειες στα εναπομείναντα παιχνίδια».

Για το τι άλλαξε: «Δεν θα ήθελα να μιλήσω για το παρελθόν. Προσπαθώ να παίρνω το καλύτερο από τον κάθε ποδοσφαιριστή. Να τους ανεβάσω ατομικά και αυτοί με τη σειρά τους την ομάδα. Είναι σημαντικό να είμαστε ενωμένοι, όλοι μαζί. Ο Νίκος Κίρζης έκανε τρομερό έργο την τελευταία δεκαετία, που ήταν η πιο επιτυχημένη στην ιστορία της ομάδας. Όλοι μαζί να συνεχίσουμε ενωμένοι».