«Καθάρισε» από το πρώτο 40λεπτο ο Άρης το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, ανέβηκε στην 3η θέση και περιμένει να δει που θα τον βγάλει η 24η αγωνιστική.
Η ομάδα του Σπιλέφσκι ο οποίος παρακολούθησε την αναμέτρηση από τα επίσημα του ΑΛΦΑΜΕΓΑ Stadium λόγω τιμωρίας, επικράτησε 3-0 των «ερυθρολεύκων» πετυχαίνοντας όλα τα γκολ στο α’ ημίχρονο.
Ουσιαστικά οι βάσεις μπήκαν από τα πρώτα πέντε λεπτά. Ο Κακόριν με πέναλτι στο 3’ άνοιξε το σκορ και ο Γκομίς στο 5ο λεπτό έκανε το 2-0. Το τελικό 3-0 ήρθε στο 36’ με αυτογκόλ του Κατσικά μετά από γύρισμα του Πηλέα.
Η Νέα Σαλαμίνα παρέμεινε στην 5η θέση και περιμένει και αυτή επίσης απώλειες των ομάδων που βρίσκονται από κάτω της προκειμένου να διατηρηθεί εντός του στόχου της 6άδας.

ΑΡΗΣ: Βανά, Πηλέας (62′ Καζού), Μποακί, Μπένγκτσον (75′ Πακέ), Μπράουν, Γκομίς (62′ Στεπίνσκι), Γιαγκό, Στρούσκι, Μπρόρσον, Μπαμπίκα (62′ Μαγιαμπέλα), Κακόριν (80′ Σπόλιαριτς)
Στον πάγκο: Χρυσοστόμου, Σωφρονίου, Καζού, Γιαντάλ, Σικόρσκι, Σπόλιαριτς, Στεπίνσκι, Ντελμίρο, Μαγιαμπέλα, Πακέ, Γιαμπλόνσκι.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Μελίσσας, Σεργίου, Μαλεκκίδης, Άδωνη, Κατσικάς (46′ Μαργκάσα), Τσίκο, Μάντζεκ (80′ Φράγκος), Σαλαλίχ (72′ Κουμουρής), Καρλίτος (62′ Μιγκελίτο), Οφόρι, Φελίπε (72′ Τιάγκο)
Στον πάγκο: Κίσσας, Μιγκελίτο, Κουμουρής, Φράγκος, Νικολάου, Λέουκο, Μαργκάσα, Βίκτωρος, Τιάγκο.

ΣΚΟΡΕΡ: 3′ Κακόριν, 5′ Γκομίς, 36′ Κατσικάς (αυτ.)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κακόριν (6η), Στρούσκι (5η)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 1.438

Διαιτητής: Χριστοφόρου Μάριος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Σωτηρίου Μιχάλης
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Σάββα Γιώργος
4ος Διαιτητής: Χατζηβασιλείου Θωμάς
VAR: Da Silva Oliveira Esteves Bruno Alexandre
AVAR: Ανδρέου Π. Ανδρέας
Παρατηρητής: Θεοδότου Κώστας

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
2′
Κερδίζει πέναλτι ο Άρης σε μαρκάρισμα του Οφόρι στον Μπαμπίκα.
3′  ΓΚΟΛ. 1-0. Ανοίγει το σκορ ο Άρης. Ο Κακόριν δεν λάθεψε από τα 11 βήματα, έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνιά της εστίας και τον Μελίσσα στην δεξιά.


5′ ΓΚΟΛ. 2-0. Πετυχαίνει και δεύτερο γκολ ο Άρης. Ολιγώρησε η άμυνα της Νέας Σαλαμίνας στην ασίστ του Μπένγκτσον και ο Γκομίς στο τετ-α-τετ νίκησε τον Μελίσσα.


8′ Ευκαιρία για τον Άρη. Ο Μπαμπίκα μπήκε από θέση μέσα δεξιά έκανε το σουτ αλλά ο Μελίσσας ήταν σ ετοιμότητα και απέκρουσε την μπάλα.
14′ Το πλασέ του Σαλαλίχ έφυγε έξω.
15′ Σουτ του Τσίκο πάνω από τα δοκάρια.
26′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη. Το πλασέ του Στρούσκι έφυγε λίγο έξω.
29′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη. Έκρυψαν την μπάλα οι ποδοσφαιριστές, ο Γλομίς πάτησε στον Μπράουν, αυτός στον Κακόριν ο οποίος εξ’ επαφής δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μελίσσα. Δεν πίστευε τι έχασε ο Ρώσος.
36′ ΓΚΟΛ. 3-0. Μετά από σέντρα του Πηλέα ο Κατσικάς πέτυχε αυτογκόλ. Αρχικά ακυρώθηκε ως οφσάιντ αλλά το VAR αφού το έλεγξε το μέτρησε κανονικά.>
ΤΕΛΟΣ Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

ΕΝΑΡΞΗ Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
46′
Αλλαγή για τη Νέα Σαλαμίνα. Στην θέση του Κατσικά πέρασε ο Μαργκάσα.
55′ Μεγάλη ευκαιρία για τη Νέα Σαλαμίνα. Μόνος από κοντά ο Μάντζεκ αιφνιδιάστηκε και έστειλε την μπάλα έξω.
57′ Κεφαλιά του Άδωνη, δεν ανησύχησε ο Βανά που μάζεψε την μπάλα.
90+1′ Κεφαλιά του Τσίκο έξω.
ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ

 

 

 

————————————————————————-