Μετά τα συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την εμφάνιση και νίκη πάνω στην Ομόνοια, η επόμενη μέρα έφερε το Σέρβο προπονητή να επιχειρεί την προσγείωση όλων εν όψει της επόμενης αναμέτρηση με τον αιώνιο αντίπαλο.
Έκανε ήδη ξεκάθαρο ότι θα είναι εντελώς διαφορετικός αγώνας, ακόμα και αν υπάρχουν κάποια δεδομένα όπως η νίκη στην πρώτη αναμέτρηση καθώς και η δύναμη της έδρας δίνουν θεωρητικό προβάδισμα.
Ο Μιλόγεβιτς υπολογίζει ιδιαίτερα την Ομόνοια και δεν παρασύρεται από το σκηνικό των προηγούμενων ντέρμπι. Περιμένει ότι ο αντίπαλος θα τα δώσει όλα και ανάλογες αναμένεται να είναι οι οδηγίες στη δική του ομάδα για να υλοποιήσει τον στόχο της πρόκρισης.
Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος και τα γνωστά προβλήματα, επιβεβαιώνεται η ετοιμότητα και επιστροφή του Κβιλιτάια όπως επίσης επιβεβαιώνονται οι αμφιβολίες για το Σαρφό, η παρουσία του οποίου θα ξεκαθαρίσει με το τέλος της αυριανής προπόνησης.
Το ίδιο ισχύει και για το Φεράρι. Θυμίζουμε ότι δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Καρώ.   Εκτός και οι τραυματίες Μπεν, Σούσιτς, Θεοδώρου.