Για την «αναταραχή» που προκύπτει στον Απόλλωνα μετά την ήττα από το ΑΠΟΕΛ, τις φωνές για τον προπονητή και την ομάδα να είναι εκτός 6άδας μίλησε στην ιστοσελίδα μας ο παλιός άσος της ομάδας Γιώργος Ιωσηφίδης.
Για τις φωνές για τον προπονητή και το τελεσίγραφο από την θύρα 1 για παραίτηση του εντός 24ωρών: «Είναι απόψεις αυτές και είναι όλες σεβαστές. Θεωρώ ότι στον Απόλλωνα υπάρχει η εμπειρία στην διοίκηση για να κρίνει αν ο προπονητής είναι ο κατάλληλος σε αυτό το χρονικό σημείο και με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί. Είναι θέμα διοίκησης και απόφασης του προέδρου».
Η ομάδα εξακολουθεί να βγάζει μια προβληματική εικόνα: «Με το ΑΠΟΕΛ η εικόνα δεν ήταν και τόσο άσχημη αλλά ο προπονητής κρίνεται γενικότερα από τα αποτελέσματα. Δεν είναι σωστό να τοποθετούμαστε ή και να παίρνουμε αποφάσεις εν βρασμό ψυχής. Είπα και πριν ότι είναι σεβαστές όλες οι απόψεις γιατί αυτοί που τις εκφράζουν θέλουν το καλό του Απόλλωνα. Επαναλαμβάνω επίσης ότι την ευθύνη της οποιασδήποτε απόφασης την έχει η διοίκηση και δη ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης».

Χρίστος Χρίστου