Τις επίμαχες φάσεις των αγώνων του προηγούμενου τριημέρου ανέλυσε στον Super Sport FM 104.0 ο Γιαννάκης Κυπριανίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ
«Μία φάση στο 76’. Ο Ρόμο δέχθηκε ένα σπρώξιμο στην περιοχή από τον Γκεριέ. Ο διαιτητής δεν το έδωσε, το VAR δεν ασχολήθηκε. Αν δεν δίνεις τέτοια σπρωξίματα στην περιοχή, πρέπει να μην τα δίνεις κι εκτός περιοχής».

ΑΠΟΕΛ-ΑΚΡΙΤΑΣ
«Στο 55’ έγινε μία φάση στην περιοχή του Ακρίτα και ο VARίστας μετά από δύο λεπτά κάλεσε τον διαιτητή να το δει για πέναλτι. Έβαλαν και οι δύο παίκτες (σ.σ Γαβριήλ-Κβιλιτάια) τα πόδια στην μπάλα, πήρε ένα ύψος, πέρασε μπροστά από τον Γαβριήλ και φαίνεται το χέρι του να είναι κοντά στο κεφάλι. Είδαμε να μην αλλοιώνεται ωστόσο η πορεία της μπάλας. Για μένα δεν ήταν πέναλτι. Το είδαμε από μόνο μία κάμερα. Βάσει της πορείας της μπάλας δεν φαίνεται πως υπήρχε επαφή».

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ-ΟΜΟΝΟΙΑ
«Στο 40’ είχαμε μία προβολή από τον Τσίκο στον Μιξ με τις τάπες. Ο διαιτητής πολύ κοντά στη φάση δεν την αντιλαμβάνεται καν. Όταν είδαμε την επαναληπτική προβολή είδαμε αυτό το χτύπημα. Περίμενα ότι το VAR θα καλούσε τον διαιτητή για κόκκινη κάρτα. Ίσως ο Πορτογάλος έκρινε πως ήταν για κίτρινη και δεν είχε δικαίωμα να τον καλέσει. Ήταν κόκκινη για μένα. Στη φάση του φάουλ που σκόραρε το 2ο γκολ η Νέα Σαλαμίνα, δεν υπήρξε παράβαση από τον Μάθιους στον Τιάγκο. Κακώς δόθηκε το φάουλ».