Το ΑΠΟΕΛ κρατάει τη νίκη επί του Ακρίτα και ταυτοχρόνως περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Γιώργου Δώνη. Ήταν μια νίκη που είχε στη μέση το «πρέπει» και που δεν θα του δώσει πολλά χειροκροτήματα, ωστόσο η σημασία της δεν είναι μικρότερη από τη στιγμή που του επέτρεψε να επανέλθει στο -1 από την ΑΕΚ και να πάει στο ντέρμπι κορυφής στην «Αρένα» με την μικρότερη δυνατή διαφορά, έχοντας την ευκαιρία με «διπλό» να την προσπεράσει ξανά.
Απέναντι σε μια πολυπρόσωπη άμυνα το ΑΠΟΕΛ δυσκολευόταν να δημιουργήσει και γι’ αυτό ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς προχώρησε σε τριπλή αλλαγή στο 56’, δεν θα μπορούσε ωστόσο να φανταστεί ότι θα έχανε τον Δώνη λόγω τραυματισμού, έντεκα λεπτά αργότερα, πόσο μάλλον αφότου είχε σκοράρει.
Τα δύο γκολ μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έγειρε την πλάστιγγα προς την δική του πλευρά και πλέον οι γαλαζοκίτρινοι επικεντρώνονται αποκλειστικά στο ντέρμπι με την ομάδα της Λάρνακας.
Το ντεμπούτο του έκανε με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ ο Μπεν, ο οποίος πήρε χρόνο από τον προπονητή του κι αυτό συγκαταλέγεται στα θετικά, προκειμένου σιγά σιγά να ανεβαίνει επίπεδα από πλευράς ετοιμότητας.
Ο Σέρβος τεχνικός δεν χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει καθόλου τους Φεράρι και Κρέσπο, τους οποίους προφύλαξε για να μην ρισκάρει με ενδεχόμενη απουσία τους στα ντέρμπι με ΑΕΚ κι Απόλλωνα (είναι στο όριο καρτών).
Η αναμονή δεν αφορά μονάχα την κατάσταση του Γιώργου Δώνη, αλλά και την μεταγραφή του σέντερ φορ.
Η περίπτωση του Μακέντα βρίσκεται σε πρώτο πλάνο και θα ξεκαθαρίσει λίαν συντόμως αν τελικά θα υλοποιηθεί η απόκτησή του.