Το συμβόλαιο του Αμρ Ουάρντα με τον Απόλλωνα προνοεί συνεργασία μέχρι τον Μάϊο του 2023 και ο στόχος του είναι να αναγεννηθεί αυτό το… 6μηνο και να βοηθήσει τη νέα του ομάδα.
Αυτό περιμένουν και στον Απόλλωνα. Η ποιότητα του είναι δεδομένη αλλά προέρχεται από ένα πολύ μέτριο διάστημα με την Ανόρθωση σε σύγκριση πάντοτε με την εντυπωσιακή περσινή του σεζόν.
Ο Αιγύπτιος έκανε ντεμπούτο προχθές κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, ήταν ορεξάτος
Αυτή θα είναι η τέταρτη φορά στην καριέρα του Αιγύπτιου που θα  αγωνιστεί σε ομάδα για ένα 6μηνο (μπορεί να συνεχίσει στον Απόλλωνα και μετά τον Μάιο).
Πάμε να δούμε τι έκανε τις προηγούμενες τρεις φορές που πήγε σε ομάδα τον Ιανουάριο.
-Η πρώτη ήταν τον Ιανουάριο του 2017 όταν αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ (έπαιζε στον Παναιτωλικό). Μέχρι το φινάλε της σεζόν κατέγραψε 10 συμμετοχές (9 βασικός και μία αλλαγή) και πέτυχε 2 γκολ.
-Η δεύτερη ήταν τον Ιανουάριο του 2019 όταν πήγε στον Ατρόμητο με την μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ. Κατέγραψε μέχρι και το τέλος της σεζόν 12 συμμετοχές (10 βασικός, 2 αλλαγή) και πέτυχε 2 γκολ.
-Η τρίτη ήταν όταν επέστρεψε στον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο του 2021 μετά το πέρασμα του από τον Βόλο. Με τον δικέφαλο από τον Ιανουάριο μέχρι τον Μάιο έκανε εντυπωσιακά πράγματα. Έπαιξε σε 21 ματς (14 βασικός και 7 αλλαγή) και πέτυχε 3 γκολ.

Χρίστος Χρίστου