Ο τραγικός απολογισμός που εξακολουθεί να καταγράφει η Ανόρθωση με τον Ισπανό προπονητή ο οποίος τρεις μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του αδυνατεί να αλλάξει την κατάσταση, είναι φυσιολογικό να θέτουν και θέμα συνέχισης της παρουσίας του στον πάγκο.
Νεότερες πληροφορίες μας θέλουν να αυξάνονται οι φωνές που θέλουν τον Μουνιόθ να μην μπορεί να διορθώσει οτιδήποτε στην ομάδα και υποστηρίζουν αποδέσμευση του το συντομότερο δυνατόν, ώστε η ομάδα να αποφύγει την οριστική αποτυχία στη σεζόν, αφού όπου νάναι, είναι ο αγώνας κυπέλλου με την ΕΝΠ και συγκεκριμένα στις 19 Ιανουαρίου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».
Το θέμα είναι αν ο Χρίστος Πουλλαίδης, έχει τη δυνατότητα να αποφασίσει, λίγο πριν τη δική του αποχώρηση που όπως είπε θα ισχύσει από την 1η Φεβρουαρίου.
Ένα θετικό ( όσο και να είναι) για την περίπτωση Μουνιόθ, έχει να κάνει με το συμβόλαιο του, το οποίο τελειώνει με το τέλος της σεζόν, άρα πιθανή αποδέσμευση του, δεν θα είναι και τόσο «ακριβή» από θέματος αποζημίωσης.
Τα πάντα μπορούν να συμβούν και ανά πάσα στιγμή. Το θέμα έχει να κάνει με τη βούληση της διοίκησης Πουλλαίδη, που βλέπει μία ακόμα επιλογή προπονητή να μην μπορεί να αποδώσει, μετά από εκείνη του Ντάρκο Μίλανιτς, ο οποίος ακόμα δεν έχει συμφωνήσει στο θέμα της αποζημίωσης.