Για την προσπάθεια της ομάδας του στο ματς με τη Δόξα και στο πρωτάθλημα της β’ κατηγορίας μίλησε ο προπονητής του Εθνικού Πάμπος Χριστοδούλου.
«Η Δόξα ήταν καλύτερη, δίκαια πήρε τη νίκη και την πρόκριση. Εμείς θέλαμε να περάσουμε με μια καλή εμφάνιση. Μπήκανε κάποια παιδιά που έχουν λίγο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα, ήθελα να δω κάποια πράγματα και πού βασιζόμαστε. Ήμασταν μέσα στο παιχνίδι μέχρι τις αρχές του β’ ημιχρόνου. Με ομάδες της πρώτης κατηγορίας, αυτά τα λάθη τα πληρώνεις. Τελείωσε το παιχνίδι σε ένα βαρύ γήπεδο χωρίς προβλήματα. Από την πρώτη μέρα που ήρθα εδώ έχουν αλλάξει πάρα πολύ. Έχουμε έξι νίκες και μια ισοπαλία, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι γίναμε ομάδα. Αρχίζει ουσιαστικά ένα νέο πρωτάθλημα, στόχος μας να ανέβουμε στην πρώτη κατηγορία».

Για τις διαφορές σε Α’ και Β’ Κατηγορία: «Έχω προπονήσει πολλές ομάδες και στην Α’ Κατηγορία. Για μένα είναι πρωτόγνωρο. Με τον πρόεδρο έχουμε άριστες σχέσεις. Ήταν η τέταρτη ή η πέμπτη φορά που ήθελε να με φέρει στο Δασάκι. Θεώρησα πως σ’ αυτή την δύσκολη θέση που ήταν ο Εθνικός, είπα πως θα έρθω καθώς μου αρέσουν τα δύσκολα.
Στο κυπριακό πρωτάθλημα όλοι έχουν μεγάλη σημασία εκτός από τους προπονητές. Όλοι ξέρουν τα πάντα εκτός από τους προπονητές. Πριν τρία χρόνια είχα πει πως ο Κύπριος προπονητής θα δυσκολεύεται να βρει ομάδα με τον τρόπο που εξελίσσεται το πρωτάθλημα και με τους επενδυτές που μπαίνουν. Γι’ αυτό αποφάσισα και έφυγα και πήγα στην Αρμενία γιατί ήθελα να ανοίξω νέους κύκλους. Ήταν σημαντικός ο ένας χρόνος που δούλεψα εκεί. Θεωρώ με τα τόσα χρόνια εμπειρίας μου πως οι ομάδες χτίζονται και μεγαλώνουν από την στιγμή που έχουν ένα πακέτο που ξεκινά από ένα προπονητή, ένα πρόεδρο».