Σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις (ΣΠΟΡΦΜ95), ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος είπε μεταξύ άλλων:
Για τον αγώνα με την Καρμιώτισσα:
«Είχε βαθμό δυσκολίας ο αγώνας. Τον ισορροπήσαμε νωρίς, δημιουργήσαμε αρκετές τελικές προσπάθειες στον στόχο και ο αντίπαλος τερματοφύλακας, ήταν ο κορυφαίος της παίκτης στο α’ ημίχρονο.
Ήταν πολύ σημαντικό να επιστρέψουμε στις νίκες για να συνεχίσουμε την προσπάθεια να κατακτήσουμε τον στόχο μας που είναι ο τίτλος».
Για το Μάριο Ηλία και το γκολ του:
«Χαρήκαμε πολύ το γκολ του Μάριου Ηλία που το είχε ανάγκη ο παίκτης αλλά ήταν σημαντικό και καθοριστικό για την ομάδα μας».
Για τις δηλώσεις Βλάνταν Μιλόγεβιτς:
«Οι δηλώσεις από το ΑΠΟΕΛ, ξεκίνησαν εκ μέρους μου. Είχα πει ότι η λέξη ΑΠΟΕΛ, είναι που πουλά, είτε αφορά μεταγραφές είτε διαιτησία, φτάνει η λέξη να είναι ΑΠΟΕΛ. Ο προπονητής μας, είπε πως όταν το ΑΠΟΕΛ είναι στην 7η θέση κανένας δεν ασχολείται και όταν είναι στην 1η θέση ,ότι γίνει, για όλα φταίει το ΑΠΟΕΛ.
Γνωρίζει την κουλτούρα μας, αντιλαμβάνεται και παίρνει τα μηνύματα που αναφέρονται στη δική μας ομάδα. Αυτό που θέλω να πω, είναι πως δεν θυμάμαι μετά από κάποιο φετινό παιχνίδι με τη δική μας, ομάδα να ακουστούν παράπονα για τη διαιτησία, αλλά πάλι ασχολούνται με την ομάδα μας και αυτό ενοχλεί όλους και τον προπονητή μαζί».
Για τη συνέχεια;
«Προσηλωνόμαστε στο επόμενο μας παιχνίδι που είναι πολύ δύσκολο. Ο Άρης είναι μία πολύ καλή ομάδα που μπορεί να νικήσει τον κάθε αντίπαλο. Η μία από τις δύο ήττες μας στο πρωτάθλημα, από τον Άρη είναι.
Έγινε το κάλεσμα στον κόσμο και από τον προπονητή, δυστυχώς όμως μέχρι σήμερα δεν είναι καλή η προπώληση και ελπίζω να ανέβει μέχρι την Τετάρτη».
Για τα αγωνιστικά νέα;
«Επιστρέφουν Εφραίμ και Σατσιάς, ο Κοσταντίνοφ δεν θα προλάβει παρά το ότι ανεβάζει ρυθμούς, εκτός θα είναι και ο Βιγιαφάνες
Για τον Μπεν και την προσθήκη του στην ομάδα;
«Ευελπιστούμε ότι θα μας προσθέσει την ποιότητα και οξυδέρκεια του. Έχει ένα κενό διάστημα λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος στη Σερβία. Έκανε όμως προετοιμασία με την προηγούμενη του ομάδα. Δεν υπάρχει θέμα να αγωνιστεί με τον Άρη και θα δούμε με τον Ακρίτα».
Για την επόμενη μεταγραφή;
«Υπάρχει μία άδεια θέση μετά την αποχώρηση Μπλουμ αλλά για την ώρα δεν έχει κάτι να σας πω ούτε για το πότε θα γίνει νέα προσθήκη, ούτε και για τη θέση που ενδεχομένως να καλύψει κάποιος νέος ποδοσφαιριστής».