Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δυσκολεύεται να βρει τον ιδανικό σεφ για εκείνον και την οικογένειά του που θα αναλάβει εξ ολοκλήρου το μενού στη νέα του έπαυλη στην Πορτογαλία, με τις υψηλές απαιτήσεις του να μην έχουν ικανοποιηθεί από κανέναν μέχρι στιγμής, σύμφωνα με την Daily Mail.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί για τα επόμενα 2,5 χρόνια να μείνει στη Σαουδική Αραβία, αλλά είναι δεδομένο πως μετά το τέλος της καριέρας του θα επιστρέψει στην πατρίδα του, την Πορτογαλία.
Γι’ αυτό άλλωστε, ο επιθετικός της Αλ Νασρ επένδυσε στην αγορά μίας υπερπολυτελούς βίλας στο Κασκάις της Πορτογαλίας, αξίας 21 εκατομμυρίων ευρώ και συνολική έκταση 2.720 τετραγωνικών μέτρων.
Το πρόβλημα ωστόσο, που αντιμετωπίζει ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είναι η δυσκολία στην εύρεση σεφ για εκείνον και τα αγαπημένα του πρόσωπα, όπως αναφέρει η Daily Mail.
Παρότι προσφέρει 5.000 ευρώ τον μήνα, ο Ρονάλντο δεν έχει καταφέρει να βρει τον ιδανικό μάγειρα για την οικογένειά του. Σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα Correio da Manha αυτό οφείλεται στις υψηλές απαιτήσεις του CR7 και της συντρόφου του, Χεορχίνα Ροντρίγκες, καθώς επιθυμούν παραδοσιακό πορτογαλικό φαγητό και άλλα πιάτα διεθνής κουζίνας, όπως το σούσι.