Μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού, ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος δήλωσε τα ακόλουθα.
«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Είχαμε ένα ερωτηματικό για τον κόσμο Τρίτη ημέρα και είχαμε 7.200 εισιτήρια. Μας εξέπληξε αυτό αλλά μας ευχαριστεί ιδιαίτερα. Ο κόσμος πήγε ευχαριστημένος στο σπίτι μετά τη νίκη. Η μετάβαση από τις γιορτές μας στοίχισε σ ρυθμό αλλά ήμασταν ουσιαστικοί, βγάλαμε αρκετά από τα στοιχεία που μας έφεραν την κορυφή, κρατάμε τους τρεις βαθμούς και κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι».
Για την ενίσχυση: «Ο πλέον αρμόδιος είναι ο προπονητής και μίλησε γι’ αυτό. Είπαμε ότι από την άποψη του να έρθουν παίκτες εναπόκειται στον προπονητή να τους επιλέξει. Δεν υπάρχει κάτι αυτή την στιγμή και ούτε φαίνεται κάτι στον ορίζονται.  Δεν είπαμε ποτέ ότι θα προχωρήσουμε με τέσσερις μεταγραφές. Έχουμε μια ομάδα με μεγάλο ρόστερ, έχουμε και τα προβλήματα μας και η βαθμολογία θα δείξει την αλήθεια στο τέλος. Είμαστε στην 1η θέση και θέλουμε να παραμείνουμε εκεί».
Τι γίνεται με τον Μπλουμ; «Ζήτησε άδεια, του δόθηκε, είμαστε σε συζητήσεις αλλά δεν μπορούμε να πούμε κάτι αυτή την στιγμή»