Μπορεί ο Κιλιάν Εμπαπέ να αποτελεί παρελθόν από την Παρί Σεν Ζερμέν και σε αγωνιστικό επίπεδο οι σχέσεις των δύο πλευρών να ολοκληρώθηκε με όμορφο τρόπο μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Γαλλίας επί της Λιόν, όμως, εξωαγωνιστικά ακόμα υπάρχουν… θέματα!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την «L’Equipe», οι Παριζιάνοι δεν έχουν καταβάλει στον Γάλλο αστέρα τον μισθό του Απριλίου, ενώ του χρωστούν και ένα μπόνους 80 εκατομμυρίων ευρώ που έπρεπε να είχε καταβληθεί τον Φεβρουάριο.

Όσον αφορά το τελευταίο σκέλος, όταν ο Εμπαπέ είχε πάρει την απόφαση να μην ανανεώσει με την Παρί, η υπόσχεσή του ήταν να κάνει πίσω στο μπόνους των 80 εκατομμυρίων ευρώ και να μην το λάβει.

Ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν από τότε, με τη σχέση των Εμπαπέ και Αλ Κελαϊφί να έχει φτάσει στα άκρα, αφού δεν έχουν καμία επικοινωνία. Οι δικηγόροι των δύο πλευρών είναι αυτοί που ανταλλάσσουν email για να διαπραγματευτούν την αποχώρησή του, με την Παρί να απαιτεί γραπτή δέσμευση από τον παίκτη για την… παραίτησή του από το μπόνους των 80 εκατομμυρίων ευρώ που του οφείλει.