Η αποψινή αναμέτρηση με την Μπνέι Σαχνίν για το Κύπελλο Ισραήλ θα είναι η τελευταία για τον Βλάνταν Ίβιτς στον πάγκο της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Σέρβος προπονητής φέρεται να έχει συμφωνήσει με την ρωσική Κράσνονταρ για συμβόλαιο 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως και την Πέμπτη αναχωρεί για τη Ρωσία.
Η ομάδα του Τελ Αβίβ δεν έχει πει τίποτα επισήμως για το θέμα, αλλά αναμένεται το διαζύγιο να επικυρωθεί μετά τον αποψινό αγώνα. Ο αντικαταστάτης του άλλοτε προπονητή του ΠΑΟΚ στον πάγκο της Μακάμπι ακόμη αναζητείται και σύμφωνα με ΜΜΕ του Ισραήλ, ανάμεσα στους υποψήφιους είναι ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία. Ο Ισπανός τεχνικός είναι ελεύθερος μετά την απομάκρυνσή του από τον πάγκο της Ρεμς τον Οκτώβριο έχοντας εργαστεί στη γαλλική ομάδα από το καλοκαίρι του 2021.
Ο Ίβιτς εργάστηκε στη Μακάμπι από το 2018 μέχρι το 2020 κατακτώντας μαζί της δύο πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο και το Σούπερ Καπ, ενώ μετά από ένα πέρασμα από την Γουότφορντ επέστρεψε τον Ιούνιο στο Τελ Αβίβ υπογράφοντας διετές συμβόλαιο.