Παρά την απόκτηση του διεθνούς Ούγγρου, Λάζλο Κλεϊνχέισλερ, το τριφύλλι φουλάρει για δύο ακόμα χειμερινές μεταγραφές μεσοεπιθετικών. Ποια είναι τα δεδομένα για Λινγκρ, Κάουλι, και Αντούνα. Αναλυτικό ρεπορτάζ.
Ακόμα δύο μεταγραφικές προσθήκες συμπεριλαμβάνονται στο πλάνο του Παναθηναϊκού όσον αφορά τα χειμερινά ψώνια της ομάδας, μετά την απόκτηση του διεθνούς Πολωνού αριστερού μπακ, Τιμοτέους Πούχατς, και του επίσης διεθνούς Ούγγρου μεσοεπιθετικού, Λάζλο Κλεϊνχέισλερ, που αποτέλεσε την πιο πρόσφατη ενίσχυση των πράσινων.

Οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν ότι το τριφύλλι ευελπιστεί να προσθέσει στο έμψυχο δυναμικό του έναν ακόμα δημιουργικό μέσο που θα αγωνίζεται στη θέση «10», καθώς επίσης κι έναν εξτρέμ με ικανότητα να αγωνίζεται τόσο στο δεξί (κατά πρώτο λόγο) όσο και στο αριστερό «φτερό», ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις με μία εκ των δύο μεταγραφών.

Παρά την απόκτηση του Λάζλο Κλεϊνχέισλερ που έχει την ευελιξία να προσφέρει σε τρεις θέσεις στη μεσοεπιθετική γραμμή  (στο «8», στο «10» και στο αριστερό «φτερό»), οι πράσινοι επιθυμούν την περαιτέρω ποιοτική τους ενίσχυση στο επιθετικό τρίτο με στόχο να αυξηθεί η παραγωγή υποσχόμενων ευκαιριών και η αποτελεσματικότητα της ομάδας, προσθέτοντας διαφορετικά χαρακτηριστικά σε σχέση με τους ήδη υπάρχοντες παίκτες.

Ο Κλεϊνχέισλερ, για παράδειγμα, έχει στο ρεπερτόριό του το αξιόπιστο σουτ από μέση απόσταση, αλλά και τη διεισδυτικότητα ανάμεσα στις γραμμές και αντιστοίχως οι νέοι παίκτες που θα έρθουν εξετάζονται σε συνάρτηση με τα υπόλοιπα κομμάτια του παζλ και τη συμβατότητά τους στις ανάγκες και τα «θέλω» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Οσον αφορά την περίπτωση του Λινγκρ της Σλάβια Πράγας, που προέκυψε τη Δευτέρα από δημοσιεύματα στην Τσεχία, αλλά και το «σίριαλ» με τον Βραζιλιάνο Κάουλι της Λουντογκόρετς, είναι δεδομένο ότι υφίσταται (ακόμη) ενδιαφέρον, αλλά για να προχωρήσει μία από τις δύο θα πρέπει οι ομάδες τους (από τη στιγμή που δεσμεύονται με συμβόλαια) να δείξουν ότι έχουν διάθεση να τους παραχωρήσουν σε τιμές ανάλογες της χρηματιστηριακής τους αξίας και αξιολόγησης.

Κάτι που δεν συνέβη με την περίπτωση του Μεξικανού δεξιού εξτρέμ, Αντούνα, από τη στιγμή που ο σύλλογός του αρνήθηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού ύψους 3,5 εκατ. ευρώ και αξίωνε μίνιμουμ τα διπλά, με συνέπεια να μην υπάρχουν ρεαλιστικές πιθανότητες υλοποίησης της μεταγραφής.