Μετά την αγχωτική νίκη επί του Ολυμπιακού, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Βλάνταν Μιλόγεβιτς δήλωσε τα ακόλουθα.
«Θέλαμε να αρχίσουμε με νίκη τη νέα χρονιά. Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα, δεν μπορούσαμε να βρούμε εύκολα ευκαιρίες, ευτυχώς βάλαμε ένα γκολ. Ήταν δύσκολο να σπάσει η άμυνα του Ολυμπιακού. Μας λείπουν κάποιοι σημαντικοί παίκτες και σύντομα ελπίζω να τους έχουμε μαζί μας».
Για την ενίσχυση με επιθετικό: «Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω, ελπίζω σύντομα να έχουμε νέα».

 ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΔΗΛΩΣΕ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ:
«Καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους, να είναι η νέα χρονιά καλύτερη από την προηγούμενη. Ήταν ένα παιχνίδια μετά από τις γιορτές και το περιμέναμε ότι θα ήταν δύσκολο. Γιατί αντίπαλος ήταν μια ομάδα που παίζει καλά αμυντικά και είναι επικίνδυνη στις κοντά επιθέσεις. Δεν 4είναι τυχαίο που έκοψε βαθμούς από μεγάλες ομάδες. Εμείς στην αμυντική λειτουργία ήμασταν καλοί και είχαμε ελάχιστες ευκαιρίες να σκοράρουμε. Ευτυχώς σκοράραμε και ήταν αρκετό για τη νίκη. Ήταν δίκαιη νίκη. Δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες. Συγχαρητήρια στον κόσμο που ήρθε να μας βοηθήσει. Συγχαρητήρια και στους παίκτες μου για την προσπάθεια. Είχαμε και πολλούς παίκτες που προέρχονται από μεγάλη απουσία όπως ο Δώνης και ο Φεράρι. Αυτό επηρεάζει την αγωνιστική εικόνα. Να έχουμε υπομονή. Να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι καθώς έρχεται ένα ντέρμπι με την ΑΕΛ».
Για την ενίσχυση: «Θέλουμε παίκτες να έρθουν. Το πότε θα έρθουν δε το γνωρίζω. Εγώ θέλω να παίρνω το καλύτερο από τους ποδοσφαιριστές που έχω. Δεν είναι εύκολο. Εγώ θα μάθω ότι ήρθε ένας παίκτης όταν έρθει στην προπόνηση και τον δω εκεί. Ο Ιανουάριος δεν είναι και τόσο εύκολός για μεταγραφές. Είναι και το οικονομικό. Αν φέρουμε θα έρθουν για να βοηθήσουν. Αν είναι να έρθουν για να έρθουν καλύτερα να μην έρθει κανείς».
Για τους τραυματίες Κοσταντίνοφ και Γουίλερ και για την εμφάνιση του Ντάλσιο: «Αν με ρωτούσατε τι γράμμα έγραψα στον Άγιο Βασίλη είναι να έχω όλους τους ποδοσφαιριστές διαθέσιμους. Δεν ξέρω πότε θα επιστρέψουν. Ο Ντάλσιο προσπαθεί στην προπόνηση και δικαιώνεται».
Για το συμβόλαιο του:«Ο προπονητής ανανεώνει το συμβόλαιο κάθε αγωνιστική. Για εμένα δεν μετρά μόνο το χαρτί. Περνώ καλά και δίνω το καλύτερο για την ομάδα και τον κόσμο. Αυτό θα το αφήσουμε στην άκρη. Εγώ είμαι εδώ, δεν θα φύγω».