Ένα από τα καλύτερα ματς του πρωταθλήματος, παρακολουθήσαμε στην Αρένα με την ΑΕΚ να πανηγυρίζει μία τεράστια από κάθε άποψη νίκη με 4-3 επί του Άρη.
Ο Άρης αιφνιδίασε την ΑΕΚ και προηγήθηκε 2-0 με γκολ των Στρούσκι στο 20’ και Γκομίς στο 27’, αλλά η ΑΕΚ με αντεπίθεση κατάφερε στο ημίχρονο να ισοφάρισε σε 2-2 στο 33′  με τον Άλτμαν και στο 36’ με το 36′ Λόπες, ενώ στο 65′ ο Άλτμαν πέτυχε το 3-2.
Στο 78′ ο Γκομίς ισοφάρισε 3-3 αλλά ο Φαράζ στο 90+4’ χάρισε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του Χοσέ Λουίς Όλτρα μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς από τους οπαδούς των γηπεδούχων.

ΑΕΚ: Πίριτς, Τόμοβιτς. Λουίς Γκουστάβο, Λόπες (90+2′ Ρομό), Γκαρσία, Μιλίτσεβιτς, Ροσάλες, Πονς (83′ Σανχούρχο), Γκιούρτσο (83′ Ναούμ), Άλτμαν
Στον πάγκο: Γκόρντιτς, Τούμπας,  Γκονζάλεθ, Κάσας, Ρομό, Ολατούντζι, Εγγλέζου, Μπέιτς

ΑΡΗΣ: Βανά, Καζού (70′ Πηλέας), Μποακί, Μπένγκτσον, Στεπίνσκι (89′ Σπόλιαριτς), Ντελμίρο, Γκομίς (80′ Γιαμπλόνσκι) Στρούσκι (70′ Κακόριν), Μουσούντα, Σόκε, Μπαμπίκα (70′ Μπράουν)
Στον πάγκο: Xρυσοστόμου, Σωφρονίου, Γιαντάλ,  Σικόρσκι, Γιαγκό, Γιαμπλόνσκι, Ντζαβέ, 

ΣΚΟΡΕΡ: 33′ Άλτμαν, 36′ Λόπες, 65′ Άλτμαν, 90+4΄ Φαράζ/20′ Στρούσκι, 27 Γκομίς, 78′ Γκομίς
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γκαρσία/Μποακί, Στρούσκι, Στεπίνσκι, Βανά
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 2500

Διαιτητής: Παναγιώτης Χατζηγεωργίου
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Εγγλέζου Νίκος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέου Π. Ανδρέας
4ος Διαιτητής: Μάριος Αντωνίου
VAR: Σολωμού Δημήτρης
AVAR: Γεωργίου Παύλος
Παρατηρητής: Καραισκάκης Μιχάλης

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
Το παιχνίδι θα αρχίσει με καθυστέρηση 15 λεπτών (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ).
Έναρξη αγώνα.
4′ Μπήκαν με όρεξη οι δύο ομάδες στο παιχνίδι. Χωρίς την μεγάλη φάση ακόμα μπροστά από τις δύο εστίες.
6′
Ευκαιρία για την ΑΕΚ. Κομπίνα από κόρνερ, ο Γκιούρτσο εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά, ο Άλτμαν βγήκε από τα μαρκαρίσματα, έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω.
16′ Κίτρινη κάρτα στον Μποακί.
18′ Κεφαλιά του του Γκιούρτσο αδύναμη, μπέρδεμα στην άμυνα του Άρη και η μπάλα έφυγε κόρνερ.
19′ Κεφαλιά του Τόμοβιτς πάνω από τα δοκάρια.
20′ ΓΚΟΛ. 0-1. Ανοίγει το σκορ ο Άρης με γκολάρα του Στρούσκι. Ο Πολωνός κινήθηκε ωραία από αριστερά έξω από την περιοχή της ΑΕΚ, ελευθερώθηκε, εξαπέλυσε έναν κεραυνό, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Πίριτς και κατέληξε στα δίχτυα.

27′ ΓΚΟΛ. 0-2. Πετυχαίνει δεύτερο γκολ ο Άρης. Λάθος του Λουίς Γκουστάβο, έκλεψε ο Γκομίς ο οποίος μπήκε στην περιοχή και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

29′ Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ. Ωραίο σουτ του Γκιούρτσο, ο Βανά πραγματοποίησε εξαιρετική απόκρουση και έδιωξε σε κόρνερ.
33′ ΓΚΟΛ. 1-2. Μειώνει η ΑΕΚ. Ο Φαράζ έπιασε το σουτ, η μπάλα χτύπησε στον Ντελμίρο, έφτασε στον Άλτμαν ο οποίος με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
36′ ΓΚΟΛ. 2-2. Ισοφαρίζει η ΑΕΚ. Ο Γκιούρτσο έπιασε το σουτ,. η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό, έφτασε στον Λόπες ο οποίος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Τέλος α’ ημιχρόνου.
46′
Χωρίς αλλαγές οι δύο ομάδες.
49′
Σωστά ακυρώνεται γκολ του Μπαμπίκα για οφσάιντ.
60′ Καλό σουτ του Άλτμαν απέκρουσε ο Βανά.
61′ Ευκαιρία για τον Άρη. Η κεφαλιά του Στεπίνσκι έφυγε λίγο έξω.
65′ ΓΚΟΛ. 3-2. Ο Άλτμαν έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, στην επιστροφή έκανε το σουτ και πάλι στο δοκάρι και στην δεύτερη επιστροφή βρήκε στόχο και έκανε την ολική ανατροπή δίνοντας προβάδισμα στην ΑΕΚ.
70′
Τριπλή αλλαγή για τον Άρη. Μέσα Πηλέας, Μπράουν και Κακόριν, έξω Καζού, Μπαμπίκα και Στρούσκι.
73′ Μεγάλη διπλή ευκαιρία για την ΑΕΚ. Το σουτ του Λόπες από κοντά κόντρα σε αμυντικό. Στην εξέλιξη της φάσης έγινε η σέντρα και ο Λόπες με κεφαλιά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Βανά.
78′ ΓΚΟΛ. 3-3. Ισοφαρίζει ο Άρης. Ο Κακόριν έβγαλε ωραία ασίστ στον Γκομίς ο οποίος με ωραίο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
83′
Διπλή αλλαγή για την ΑΕΚ. Μέσα Σανχούρχο και Ναούμ, έξω Πονς και Γκιούρτσο.
90+4′ ΓΚΟΛ. 4-3. Ο Φαράζ έφυγε πίσω από την άμυνα του Άρη και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Τέλος αγώνα.

 

 

 

 

 

 

———————————————————————–