Ο μεγάλος μεταγραφικός πόθος Ιανουαρίου, ήταν για το Βλάνταν Μιλόγεβιτς ο Τομανέ, όμως…πάει χάθηκε ο Πορτογάλος συνεπεία της στάσης της Τουρκικής ομάδας που επέμενε σε οικονομική αποζημίωση τέτοια, την οποία δεν μπορούσε να προσφέρει ο ποδοσφαιριστής.
Ο επόμενος στόχος, είναι ο Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος όμως πάλι ανήκει σε ομάδα της Τουρκίας και συγκεκριμένα την Ανκαραγκουτσού.
Οι πληροφορίες θέλουν το ΑΠΟΕΛ, να έχει καταθέσει πρόταση στο μάνατζερ του Ιταλού επιθετικού, το οικονομικό μέρος της οποίας, αποδέχθηκε ο Μακέντα.
Πρόκειται για πρόταση που καλύπτει συμβόλαιο μέχρι το τέλος τη σαιζόν και εξασφαλίζει στον ποδοσφαιριστή, το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου που διατηρεί με τους Τούρκους και το οποίο κυμαίνεται από 70-80 χιλιάδες ευρώ το μήνα.
Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, θέλοντας να ικανοποιήσει την επιθυμία του Μιλόγεβιτς και παρά την οικονομική της στενότητα, είναι αποφασισμένη να διαθέσει ένα σεβαστό χρηματικό ποσό για 5 μήνες συμβόλαιο.
Για να γίνει όμως η μεταγραφή του Μακέντα, πρέπει να δώσουν τη συγκατάθεση τους οι Τούρκοι και συνάμα να καλύψουν μέρος του συμβολαίου.
Αν το κάνουν, τότε θα ανοίξει ο δρόμος για τον Ιταλό σέντερ φορ. Στο ΑΠΟΕΛ περιμένουν με συγκρατημένη αισιοδοξία το θέμα, το οποίο ενδεχομένως στα επόμενα 24ωρα να ξεκαθαρίσει.