Η επιμονή του Μάζιτς, να φέρνει ξένο διαιτητή μόνο σε ένα από τα εφτά ματς της κάθε αγωνιστικής, δημιουργεί εκ νέου προβλήματα στο Σέρβο και γενικά στο τμήμα διαιτησία της ΚΟΠ.
Στην 14η αγωνιστική και ενώ εκκρεμεί το Νέα Σαλαμίνα-Καρμιώτισσα, σημειώθηκαν εκ νέου σοβαρά λάθη από συγκεκριμένους διαιτητές.
Ο Κωνσταντίνος Φωτίου στο ΑνόρθωσηΟλυμπιακός και το επιτελείο του VAR με επικεφαλής τον Ροβέρτο Κώστα, υπέπεσαν σε απίστευτες διαιτητικές γκάφες που σε μεγάλο βαθμό, καθόρισαν και την έκβαση του αγώνα.
Ο Ανδρέας Αργυρού στο ΑΕΛΆρης…με τη συνδρομή και του VAR (πάλι ο Ροβέρτος Κώστα!!!) υπέπεσε στο σοβαρό λάθος με την αποβολή του Μουσούντα και προκάλεσε με τη σειρά του σοβαρά προβλήματα.
Λάθος έκανε και ο Θωμάς Χατζηβασιλείου στο ΓΣΠ με το πέναλτι υπέρ της Ομόνοιας, αλλά εκεί είχε τη σωστή παρέμβαση του VARίστα Κυριάκου Αθανασίου που τον διόρθωσε.
Γίνεται αντιληπτό, ότι αν συνεχίσει το ίδιο σκηνικό από πλευράς Κυπρίων διαιτητών σε συνδυασμό με τα λάθη που γίνονται στο VARκάθε άλλο παρά μπορεί να κοιμάται ήσυχος ο Σέρβος που έχει την ευθύνη για τη διαιτησία μας.