Το σίριαλ του ντέρμπι ΑπόλλωνΑΕΛ συνεχίζεται.
Είναι ένα παιχνίδι για το οποίο ο ντόρος άρχισε από πολύ νωρίς, στην πορεία εντάθηκε και έχουμε μπροστά μας και άλλα επεισόδια.
Έγινε ντόρος για τον αριθμό των εισιτηρίων που αποφάσισε να δώσει ο Απόλλωνας στην ΑΕΛ… σκεπτόμενος και το ματς του β’ γύρου στο νέο γήπεδο.
Ακολούθησαν δηλώσεις επί δηλώσεων μέχρι το παιχνίδι το οποίο δεν έγινε ποτέ λόγω των σοβαρών επεισοδίων.
Αφού πρώτα έγιναν όλα αυτά, βγήκε προς τα έξω ότι όλοι τα περίμεναν, στάληκαν και επιστολές αλλά κανείς δεν έκανε κάτι για να τα αποτρέψει.
Τελικά ο Αθλητικός Δικαστής έριξε… την ευθύνη στην αστυνομία για το γεγονός ότι το ματς δεν άρχισε ποτέ με αποτέλεσμα να μην μηδενιστεί καμιά από τις δύο ομάδες και το παιχνίδι να γίνει χωρίς κόσμο σε μεταγενέστερο στάδιο και ημερομηνία που θα αποφασίσει η ΚΟΠ.
Τελικά τα πράγματα ήρθαν με τέτοιο τρόπο ώστε και τα δύο φετινά ντέρμπι της Λεμεσού (της κανονικής διάρκειας) να γίνουν στο νέο γήπεδο, στο Αλφαμέγα Stadium.
Οι ομάδες το ξεκαθαρίζουν ότι δεν παίζει κανένα ρόλο το γεγονός ότι το ματς ήταν προγραμματισμένο στο Τσίρειο. Τονίζουν ότι δεν θα επιστρέψουν ποτέ ξανά σαν γηπεδούχες, έτσι το ματς κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί στο… νέο τους γήπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗ: Θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών το Απόλλων-ΑΕΛ!

ΔΥΟ ματς κεκλεισμένων για την ΑΕΛ…

Η ΚΟΠ… ξεκαθαρίζει για τα κεκλεισμένων της ΑΕΛ!