Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μάκης Σεργίδης, για ότι αφορά την ομάδα στο αγωνιστικό αλλά και την ενίσχυσή της.

Για την ήττα από την ΑΕΛ: «Σίγουρα παίζει μεγάλο ρόλο το βαθμολογικό, είναι σημαντικό για ομάδες σαν εμάς να μπορούμε να προσθέτουμε βαθμούς που τους έχουμε ανάγκη. Αυτό μας πλήγωσε, όμως δεν μπορούμε παρά να δούμε μπροστά. Η ομάδα ήταν ανταγωνιστική και μέχρι να γίνει το 2-0 μπορούσε να πάρει κάτι. Ο τρόπος που προσεγγίσαμε το παιχνίδι ήταν παρόμοιος με τους προηγούμενους αγώνες, δεχθήκαμε ένα εύκολο γκολ, όμως η ομάδα βγήκε ψηλά και θα μπορούσε να ισοφαρίσει πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε φάσεις και αφού δεν τις κάναμε γκολ, κρίθηκε το παιχνίδι στη δική μας αναποτελεσματικότητα. Και με τον Άρη και με την ΑΕΛ, ήμασταν άτυχοι με τα δοκάρια».

Για τον απολογισμό του: «Όταν πήρα την απόφαση να αποχωρήσω από τον ΑΠΟΕΛ για τον Ολυμπιακό, ήξερα ότι τα δεδομένα είναι δύσκολα. Δεν θα σταματήσουν να είναι δύσκολα, είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Δεν θα σταθώ στο θέμα των βαθμών. Αυτό που είχα υποσχεθεί είναι ότι θα δουλέψω με το υλικό που υπάρχει για να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία. Βελτιώσαμε κάπως την εικόνα μας, δεν είναι κάτι που φαίνεται μόνο έξω αλλά και στα αποδυτήρια. Οι παίκτες είναι σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση και μπορούμε να προσεγγίσουμε όλα τα παιχνίδια, είτε αμυντικά είτε επιθετικά, για να έχουμε κέρδος».

Για την ενίσχυση: «Θέλουμε και εμείς να ενισχυθούμε. Είναι πολύ δύσκολο. Θέλουμε παίκτες έτοιμους και δεν είναι εύκολο. Παλεύουμε να βρούμε τους παίκτες, που όταν έρθουν και αν έρθουν, να είναι ποιοτικές και όχι αριθμητικές. Είμαστε στο ψάξιμο, βρήκαμε κάποιους στόχους, όμως και τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη ήταν σταματημένα λόγω του Μουντιάλ. Δεν είναι εύκολο να βρεις ελεύθερους παίκτες και μάλιστα έτοιμους. Στην ομάδα υπάρχει ήδη ένας αριθμός δανεικών, οπότε δεν θεωρώ να υπάρχει πρόβλημα να έρθουν και δανεικοί από άλλες κυπριακές ομάδες. Απλά αυτοί που θα έρθουν θα πρέπει να έρθουν για να βοηθήσουν, να δουλέψουν σκληρά. Δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά σε ποιες θέσεις θα ενισχυθούμε. Δεν έχω πληροφόρηση εάν έρθει κάποια πρόταση για παίκτη μας, εξάλλου ακόμη δεν έχει ανοίξει το μεταγραφικό παράθυρο».

Τα αγωνιστικά: «Επιστρέφει και ο Μπάρτι από κάρτες. Ελπίζουμε να έχουμε όλους τους παίκτες διαθέσιμους».